Allview Alldro Speed 3G Built In

Tableta Allview Alldro Speed 3G Built In e un gadget portabil care poate fi folosit ca și telefon cu ajutorul unei set bluetooth și e ideală pentru navigare web chiar dacă nu aveți un hotspot în apropiere. E noul succesor al primei variante care avea conectivitate 3G doar prin intermediul unui adaptor USB 3G. După cum se și numește, „Built In”, modemul e integrat dar și design-ul a avut de suferit. Veți observa din clip că arată mai bine și e realizat din materiale de o mai bună calitate. Diferența de preț nu e așa de mare e de numai câteva sute de lei și deci merită încercată. Singurul lucru care nu-mi place la acesta ar fi dimensiunile tabletei, adică marginile sunt prea mari (același minus îl au multe tablete de 7 inci, deci nu doar acesta). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Poate fi folosit ca sistem de navigație
Porturile

Specificații tehnice

Procesorul său e cunoscutul Cortex A8 de 1.2 GHz care e de tip ARM. Sunt curios când vor trece pe procesoare Dual Core Cortex A9 și procesoare grafice și mai bune. Nu că Mali 400 nu ar face față actualelor jocuri, dar să fie în pas cu tendințele. Ecranul TFT LCD are o rezoluție modestă de 800 cu 480 pixeli la o diagonală de 7 inci, dar numai bună pentru cei ce vor să încerce jocuri pentru telefoane și nu pentru tablete.

Memoria RAM e de 1 GB care e oarecum standard pentru noile tablete de pe piață. Chiar dacă memoria internă pare insuficientă, aveți și un card reader care suportă carduri de maxim 32 GB. Restul dotărilor multimedia ar fi: difuzorul, camera web, mufa audio, ieșire HDMI și mini USB. Suportă multe formate media iar datorită funcției de eBook reader puteți citi reviste sau cărți. Are conectivitate 3G și bluetooth, dar și Wi-Fi e util atunci când vă aflați în apropierea unui hotspot.

Autonomia oferită de baterie e cea tipică de maxim 4 ore și care e la jumătate față de cea a tabletelor Samsung sau Asus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunt o mulțime de jocuri disponibile pentru acea rezoluție, arată bine, poate reda 1080p dar la rezoluția ecranului nu prea ar avea rost să încercați o calitatea superioară celei 720p, suport Flash, Android 4 ICS și e ușoară.

Minusuri: puteau să o facă mai mică și să păstreze ecranul de 7 inci.

Concluzie

Acest gadget numit Alldro Speed 3G Built In e unul românesc și care merită încercat deoarece oferă conectivitate 3G la un preț atractiv și alți producători încă nu oferă acea dotare într-o astfel de sumă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Allview Alldro Speed 3G Built In”

  1. Nemaipomenita. Cred ca acesta ar fi cuvantul care ar descrie acest gadget. Tot am cautat o tableta pentru lucru care sa aiba 3G insa nu ma puteam atinge de modelele Samsung si Asus deoarece sunt prea scumpe. La 700-800 lei acest Alldro e exact cea ce cautam.

Comentariile sunt închise.