Allview Alldro 2 Speed Duo SuperSlim

Tableta Allview Alldro 2 Speed Duo SuperSlim e cea de-a doua tabletă cu procesor Dual Core a acestui producător. Un procesor cu două nuclee oferă un plus de performanță atunci când folosiți aplicații diverse dar și când folosiți doar sistemul de operare (fiind mai rapid). După cum bine știți, modelul cu numărul 2 are un ecran de 8 inci, pe când cea cu 3 are un ecran de 9.7 inci. Deci în funcție de buget și preferințe, aveți din ce alege. Acest model 2 Speed Duo SuperSlim are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată exact ca și modelul de 9.7 inci, de aceea pot fi confundate. Însă, după cum spuneam anterior, veți găsi deosebiri și la partea de configurație (memorie).

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesorul Dual Core e unul Cortex A9 de 1.5 GHz iar alături de acesta are și un procesor grafic Mali 400. Acesta va fi de folos în jocuri dar și în redarea de filme 720p sau 1080p. Rezoluția ecranului e una obișnuită având în vedere că are aspect 4 pe 3 și o diagonală de 8 inci. Memoria RAM de 1 GB va fi suficientă chiar și dacă veți folosi diverse aplicații în același timp.

Spre deosebire de modelul mai mare, are o memorie de 8 GB dar poate fi ajutată cu un card de 8GB. Pe partea de multimedia are: card reader pentru carduri de tip microSD, difuzoare stereo, funcție e-Book, cameră de 2MP și una frontală de 0.3 MP. Porturile disponibile pe acesta sunt: mini HDMI, ieșire audio și micro USB. Chiar dacă are doar Wi-Fi, puteți obține conectivitate 3D cu ajutorul unui modem USB. Bateria sa e una LI-Po care e mai ușoară decât una Li-Ion pentru aceleași dimensiuni. E de 4400 mAh și oferă o autonomie maximă de 5 ore și ceva.

Pe partea de software are Android 4.0 și diverse aplicații instalate. Poate cu timpul vom vedea și o tastatură pentru acesta cum am văzut la modelul T. Alte dotări care nu le-am menționat sunt: microfonul incorporat, senzorul G, spate din aluminiu, suport pentru flash dar și html5. Dacă vă gândiți să achiziționați un modem 3G, e bine să vă informați care sunt modemurile suportate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu pachetul Office Suite Viwer, antivirus (BitDefender – valabil 90 zile), poate rula o mulțime de jocuri 3D și nu are concurență.

Minusuri: din păcate ecranul acestuia e doar LCD și nu e de tip IPS

Concluzie

Acest gadget poate fi o alternativă de luat în considerare atunci când vreți să vă luați un netbook, însă acel netbook nu oferă o experiență unică și nu e chiar așa de elegant.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Allview Alldro 2 Speed Duo SuperSlim”

  1. Mi-am cumparat acest gadget de cateva zile si chiar e foarte fain. Nu se compara deloc cu un telefon si Facebook se vede mult mai bine.

  2. Luca: imaginille nu se vad sters cum zice in unele review-uri ??
    Jocurile mai noi gen Modern Combat 3/4, Asphalt 7, WILD Blood merg luate direct sau zice ca nu sunt compatibile cu tableta ??

  3. Mojoritatea jocurilor mai rasarite nu merg (am testat Asphalt 7). Youtube, merge cu intreruperi. Ceea ce ma deranjeaza in mod deosebit este pretul nesimtit la accesorii.

Comentariile sunt închise.