Akai LT-3212AB, televizor HD ieftin de 81 cm

Akai LT-3212AB e unul dintre noile modele de la acest producător și care poate concura cu multe televizoare LED cunoscute. Doar că alți producători oferă ceva mai multe tehnologii de imagine și rezoluție FullHD. Dacă nu vă interesează o rezoluție prea mare deoarece nu vizionați filme la calitate mai mare decât 720p, iar în cazul acestui model o puteți face direct de pe stick. Suportă filme în format mkv dar și altele de pe diferite medii de stocare externe cu interfață USB. Designul e elegant și e normal să fie așa deoarece nu e foarte ieftin. Alternative de 32 inci sunt destule în special că sunt mulți producători cunoscuți pe acest segment. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se observă foarte ușor că față de predecesoarele, acesta are margini mai înguste dar și dotări ceva mai multe.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o imagine destul de mare pentru a fi pus într-un dormitor sau living spațios. După cum am spus mai spus, imaginea are o rezoluție HD și care e satisfăcătoare pentru o persoană care nu a mai avut un LED așa de mare. Tehnologia de iluminare  LED e ok și e cea mai la modă, dacă pot spune asta. Apreciez că are un timp de răspuns de 8 ms, luminozitate de 300 cd/mp, rezoluție HD și unghiuri de 178 grade. Sunt caracteristici bune, dar întotdeauna e loc de mai bine.

Tunerul TV e unul care poate recepționa posturi HD și acesta e cel standard pentru noile televizoare. Doar modelele vechi ori CRT oferă tunere TV mai slabe. Datorită playerului integrat nu mai e nevoie de unul extern ci doar de un stick de memorie. Dar nu e nevoie nici de un laptop ori PC, pentru a viziona un film sau serial care l-ați descărcat. Porturile acestui model sunt după cum urmează: video composite, HDMIuri, USB, component, VGA și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe HDMIuri, intrare PC; redare filme prin stick USB, design plăcut, unghiuri de vizibilitate foarte bune, luminozitate bună și intrare pentru căști.

Minusuri: putea fi puțin mai ieftin.

Concluzie

Acest Akai LT-3212AB e unul dintre puținele modele ale acestui producător care poate impresiona prin funcționalitate și calitate. totuși, concurența nu stă deoparte, astfel că puteți achiziționa modele destul de similare de la alți producători cum sunt LG, Samsung ori Philips doar că acelea au diagonale ceva mai mici.

Un comentariu la „Akai LT-3212AB, televizor HD ieftin de 81 cm”

  1. Am acasa un model similar despre care pot spune ca e foarte bun, iar in momentul de fata ma gansesc sa cumpar modelul acesta datorita faptului ca mai am nevoie de un televizor.

Lasă un comentariu