Akai LT-2407AB, televizor LED 61 cm

Dacă te interesează un televizor LED ieftin atunci acest Akai LT-2407AB ar putea fi o variantă. Un televizor precum acest televizor LED Akai e numai bune pentru orice fel de încăpere, de la camera copiilor și până la cea de zi deoarece are o diagonală medie.
Din păcate nu vine cu soft smart ori cu alte chestii „în tendințe”, dar are un cost de achiziție foarte mic. Să nu crezi că e un model vechi și că de aceea costă așa de puțin deoarece e din 2013… deci e nou.

Acest dispozitiv are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea nu e deloc mare deoarece în urmă cu câțiva ani atât dădeai pe un CRT.
Dacă te interesează cum arată atunci din imaginea alăturată se poate observa acest lucru. Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest TV, însă nu am găsit niciunul pe Youtube.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de detalii tehnice lucrurile care contează cu adevărat sunt ecranul de 24 inci (61 centimetri), timpul de răspuns de 5 milisecunde, unghiurile de vizibilitate excelente și multitudinea de porturi disponibile.
Ca porturi aș menționa HDMI și USB deoarece îți vor fi de mare folos în cazul în care dorești să conectezi un player media la TV. Un astfel de player te ajută să poți conecta aparatul la Internet, să poți vizita Facebook și să ai acces la diferite servicii web. Media playere foarte bune găsești aici … în cazul în care te interesează asa ceva. Pentru a conecta un laptop la acest TV o să te folosești de portul VGA (cunoscut ca D-Sub).

Ce apreciez eu la acest model sunt consumul mic de curent, multele porturi disponibile, imaginea foarte calitativă și tunerele digitale incorporate.
Nu era rău dacă rezoluția e 1920×1080 pixelim dar e bine și 1366×768 pixeli.

Concluzia mea legată de acest Akai e că își merită banii pentru că nu doar arată bine, ci oferă o imagine de o calitate superioară. Dacă softul nu te mulțumește și vrei Android atunci mai sus ai un link înspre cele mai bune playere, air printre ele găsești câteva și cu Android.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Akai LT-2407AB, televizor LED 61 cm”

  1. La cat costa cred ca e unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piata cu aceasta diagonala. Eu l-am luat acum o luna si acum ma gandesc sa cumpar si un player asa incat sa nu fiu nevoit sa conectez laptopul la el de fiecare data cand vreau sa ma uit la un film.

  2. Am achizitionat acest televizor si il folosesc pe post de monitor la pc , dar am o problema la el , pot folosi doar rezolutia de 1280×1024 stie cineva de ce ?

Comentariile sunt închise.