Akai LT-2404AB

Televizorul Akai LT-2404AB vine ca o alternativă cu ecran mare la Akai LT-1907AB și nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Punctele forte ale acestui model sunt ecranul măricel de 24 inci, rezoluția Full HD, disponibilitatea porturilor populare (HDMI, VGA și USB) și consumul mic de curent.

Poze

E un mode negru care arată identic cu LT-2205AB și se poate vedea că nu arată deloc rău. E un model foarte ieftin care e subțire, iar greutatea e una mică de puțin peste 5 kilograme. La alte televizoare piciorul nu arată deloc bine, dar la acesta nu ne deranjează cu nimic din punct de vedere vizual. Iar, dacă montăm televizorul pe perete atunci acel picior e oarecum opțional.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Televizorul Akai are un ecran cu o diagonală de 61 centimetri care îl face numai bune pentru camerele mici. Acest ecran are o rezoluție de tip 1920 pe 1080 pixeli și un timp de răspuns de 3 milisecunde, iar aceste două lucruri vor face ca imaginea afișată să fie foarte calitativă. Lipsa sau prezența tunerului DVB C nu o să vă ajute la ceva deoarece la majoritatea firmelor de cablu tot aveți nevoie de acel decodor, iar tunerul digital din televizor e inutil în 90% din cazuri.

Păreri pro şi contra

E un televizor făcut așa încât să dai câți mai puțini bani pe el, iar raportul dintre preț și calitate e excelent. Claritatea imaginii e și ea bună datorită rezoluției mari, a timpului mic de răspuns și luminozității. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la fiabilitate deoarece singurul lucru care trebuie făcut e să-l ștergeți de praf din când în când.

Concluzie

Nu toată lumea are nevoie de un televizor 3D ori de unul smart și aici intră în scenă LT-2404AB care e un televizor simplu foarte bun pentru vizionat filme Blu-ray și canale în format HD. Acum de sărbători cred că ar fi cadoul ideal pentru cei care nu au făcut trecerea de le televizoare CRT la LCD ori LED. Nu e deloc complicat de folosit în comparație cu modele smart TV, iar telecomanda e și ea ușor de utilizat.

2 comentarii la „Akai LT-2404AB”

  1. Akai e o firma foarte cunoscuta iar televizoarele lor sunt de cea mai buna calitate la un pret fara competite. Au progresat foarte mult si pe partea de design si astfel televizoarele lor nu mai arata asa de urat.

  2. vreau sa va avertizez ca procentul de 90% s-ar putea sa fie foarte exagerat, iar importanta existentei unui tuner digital – mai ales in combinatie cu prezenta unui slot CI+ s-ar putea sa va economiseasca niste bani la abonamentul TV: UPC are u pachet doar pt DVB-C, unul fara card, altul cu; RCS-RDS, chiar daca vor sa ne vare pe gat convertoarele lor, merge fara convertor direct cu tunerul tv-ului, fara card…….
    DECI: ganditi-va bine daca acceptati un TV fara tuner digital, tehnologia evolueaza mai repede decat vrem, standardizarea inglobeaza in permanenta tehnologiile…

Lasă un comentariu