Akai 7″ K711HD, tabletă de 7 inci și husă

Akai 7″ K711HD e o tabletă cu procesor Dual Core, Android 4.2, ecran 600p de 7 inci și 1 GB RAM. Ecranul nu e chiar HD, ci aproape HD iar spațiul de stocare nu e chiar așa de generos ținând cont de faptul că și sistemul de operare e instalat pe el. Dar la un așa preț pretențiile voastre nu pot fi mari iar un card de memorie e perfect. Un ecran cu rezoluție prea mare ar fi scăzut drastic autonomia tabletei. Tabletele mici ca și aceasta sunt perfectă pentru cei care vor portabilitate și eficiență. Nu se mai fabrică tablete mici (5-6 inci) și nici nu prea văd sens să alegeți una foarte mică deoarece imaginea nu e prea detaliată (are rezoluție mică), ținând cont de preț.

O tabletă accesibilă nu oferă prea mare dotări ori performanțe, dar poate fi folosită cam pentru orice (socializare, browsing etc) Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core e un Allwinner A20 cu Mali 400. Nu e cel mai bun procesor de pe piață dar poate fi o alegere excelentă dacă nu vă plac jocurile. Doar versiunile mai noi de Android necesită mai multe resurse hardware pentru multitasking și diverse aplicații. Are Android 4.2.2 și nu cred că va mai primi upgrade-uri la versiuni mai recente. Totuși, cu o tabletă ieftină veți economisi bani pentru a achiziționa o altă tabletă pe viitor.

Pe partea de memorie are 1 GB RAM și 4GB memorie internă (utilizabilă e ceva mai mică). Dotările sale sunt importante dacă nu aveți un alt gadget similar: cameră web integrată, slot pentru carduri, WiFI, microfon, USB, HDMI și mai câteva. În pachet e inclusă chiar și o husă, pentru a o transporta mai ușor și în siguranță.

Plusuri: are HDMI, Android destul de nou, preț atractiv, slot pentru card și memorie de 1GB.
Minusuri: camera web e de 0.3 MP.

Akai K711HD e o alegere bună de la acest brand și camera frontală chiar dacă nu e așa de performantă, poate fi utilă. Tablete de 10 inci sunt ceva mai bune pentru navigare web deoarece pot afișa mai mult conținut web. Există și tablete cu alte sisteme de operare (iOS și Windows) și cred că Androidul e cea mai accesibilă alegere.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Akai 7″ K711HD, tabletă de 7 inci și husă”

  1. Cum mă conectez la internet cu tableta Akai 711hd.Am un stick digi dar nu am reusit.Doresc să plec cu tableta in concediu.

  2. Așa cu PPP Widget, adaptor USB, SuperSU și tableta root-ată (pierzi garanția dacă o root-ezi).

Lasă un comentariu