Acer Aspire V5-431-987B4G50Mauu

Acer Aspire V5-431-987B4G50Mauu e un mic laptop special care vine ca o alternativă la . E un model office dotat cu procesor Pentium 987, cip grafic Intel HD, mulți RAMi și Windows 8 preinstalat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care vorbim despre un ultrabook. E destinat acelor persoane care vor un laptop cu o portabilitate sporită și un design special.

Poze

Acer V5-431 e un mic laptop de culoare purple (mov deschis) care are un ecran de 14 inci cu rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Ecranul nu are deloc un impact negativ asupra portabilității deoarece greutatea e mică de circa 2,1 kilograme. Din păcate, datorită ecranului și a construcției, laptopul nu are tastatură numerică, dar asta nu e o problemă.

Din față
Din față
Porturile
Porturile

Specificaţii tehnice

Modelul V5-431-987B4G50Mauu vine cu un procesor foarte puternic de la Intel, iar acest procesor are cip grafic integrat capabil de a reda filme 720p. Procesorul e un Intel Pentium 987, iar GPU-ul e un Intel HD. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la memoria RAM deoarece la nevoie cea de 4GB poate fi mărită la 8GB.
Vine cu cele mai populare porturi printre care se numără HDMI, USB 3.0 și VGA. De exemplu, prin VGA puteți conecta laptopul la un televizor ca să vedeți filmele mai mari ori la calitate Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul destul de bun; fiabilitatea e bună în condițiile în care vine cu Windows și garanția se poate extinde; vine cu cele mai noi porturi, mai puțin DisplayPort; vine cu sistem de operare, iar asta e un mare plus pentru că nu mai aveți stres cu instalarea lui ori a driverelor.
Contra: ecranul nu e unul Full HD, iar greutatea e de peste două kilograme.

Concluzie

Laptopul V5 431 nu doar arată excepțional, ci și funcționează la fel de excepțional. E un laptop bun pentru acasă, dar de ce nu și pentru oamenii de afaceri. Cei din urmă îl vor aprecia datorită conexiunilor disponibile la el și care sunt foarte utile la o prezentare. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere cum arată acest model, însă trebuie știut că e un model mov deschis și nu gri ca cel din clip.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire V5-431-987B4G50Mauu”

  1. Il detin de ceva vreme si imi palce foarte mult cum se descurca si pentru ca vine cu Windows 8 e foarte usor de folosit.

Comentariile sunt închise.