Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk, laptop cu i7 Haswell

Laptopul Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk e o alegere bună dacă vă plac jocurile și aveți pretenții mari, adică vreți un laptop care să se poată compara ca performanțe cu un desktop. Bineînțeles e mai scump decât un desktop, însă acesta e mult mai portabil și mai elegant. Deasemenea nu e nevoie de un monitor, deoarece ecran Full HD de 17 inci e satisfăcător. Chiar dacă noua generație de laptopuri cu Haswell promit mai multă autonomie, configurația e acel factor care reduce din autonomie. În acesta caz autonomia e undeva la 2-3 ore (depinde cum îl veți folosi). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată destul de bine chiar și pe maro, în cel de sus e pe negru. O alternativă poate fi oricare alt model cu Haswell, chiar și cu i5.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul i7-4702MQ e o alegere bună deoarece e unul din generația a 4-a de procesoare de la Intel. Din păcate singurele procesoare disponibile sunt cele i5 și i7. Cu siguranță, vom vedea și procesoare mai ieftine dar până atunci vă puteți mulțumi și cu performanțele oferite de acestea. Ca oricare alt laptop nou și acesta are o rezoluție 1080p. Spun asta deoarece are o diagonală generoasă – 17.3 inci.

Memoria RAM de 8GB poate fi extinsă la maxim 16GB dar nu prea văd de ce ați alege un astfel de upgrade cât timp e un laptop și nu un desktop. Unele upgradeuri nu vor influența cu mult performanțele sale și depinde de joc. Spațiul asigurat de hard e mai mult decât suficient de aceea nu aș mai vedea rostul unui hard disk extern.

Placa video GT 750M e una performantă având în vedere tehnologia folosită și memoria video de 4GB. Ca și dotări are: port HDMI, ieșire audio, microfon, două USBuri 2.0, două USBuri 2.0, VGA etc. Bateria sa e una de 6 celule dar din păcate autonomia nu e una grozavă deoarece configurația are un consum destul de mare (fiindcă e de gaming). Vă recomand un sistem de operare Windows pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ecran 1080p de 17 inci, performanțe mari, configurație de ultimă generație, bluetooth și design plăcut.

Minusuri: nu e chiar ieftin și autonomie mică.

Concluzie

Acest Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk e o recomandare bună dacă vă place să setați detalii maxime în jocuri, însă la un ecran așa de mic, puteți alege o rezoluție HD+. Jos am pus o prezentare a acestei serii iar configurațiile nu diferă cu mult între ele:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk, laptop cu i7 Haswell”

  1. Il am de doua saptamani si pot zice ca-si face treaba ireprosabil. Jocurile merg excelent.

Comentariile sunt închise.