Acer Aspire 5749Z-B952G50Mikk

Un gadget ideal pentru utilizare Office e acest laptop Acer Aspire 5749Z-B952G50Mikk care are un procesor Sandy Bridge Dual Core, memorie RAM de 2 GB, ecran mat şi hdd de 500 GB. Deci are o configuraţie foarte bună în special datorită procesorului foarte nou şi performant. Acest B950 vine cu placa video HD Graphics 2000 care e ideală pentru filme 720p dar şi unele 1080p însă pentru jocuri nu o recomand în special dacă sunt recent apărute. În general plăcile video integrate fac faţă doar jocurilor 2D sau 3D mai vechi care nu necesită resurse multe de tip hardware. O alternativă cu Core i3 e 5749-2334G32Mikk dar dacă vreţi un laptop cât mai ieftin şi deci nu aveţi prea multe pretenţii, optaţi pentru unul cu Dual Core. Se adresează şi celor care vor un gadget cu software licenţiat în special dacă doresc să-l ia la locul de muncă. Prețul bun Vezi prețul special de azi →

Poze

Capacul
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Intel Pentium Dual Core B950 de 2.1 GHz e predecesorul lui P6200 chiar dacă are un cache de 2 MB. Însă diferenţele de performanţă sunt aproape nesesizabile. Ecranul LCD LED de 15.6 inci are o rezoluţie maximă de 1366 cu 768 pixeli şi protecţie Glare pentru ca lumina să vă orbească în timp ce navigaţi pe web sau vizionaţi un film. Contrastul şi consumul ecranului sunt foarte bune datorită tehnologiei de iluminare LED.

Extinderea memoriei RAM e posibilă cu un preţ destul de mic deoarece are suport pentru 8 GB la 1066 MHz în special că mai are un slot liber, dar dacă îl folosiţi doar pentru internet nu văd de ce v-ar trebui mai mult de 2 GB. Capacitatea hardului e de 500 de giga la 5400 de rotaţii pe minut. Placa video integrată din procesor vine cu performanţe destul de bune pentru a rula filme HD sau chiar şi unele Full HD. Iar pe partea de jocuri, vă recomand doar cele vechi care au cerinţe hardware mici.

Acest Acer are următoarele dotări: WLAN, LAN, port VGA, port HDMI, trei USB-uri 2.0, microfon, cameră web, card reader, difuzoare stereo şi unitate DVD. Deci poate fi un player media portabil bun datorită funcţionalităţii sale. La acesta puteţi conecta atât monitoare cât şi televizoare datorită celor două ieşiri (VGA şi HDMI). Are o greutate de numai 2.4 kilograme şi vine cu software licenţiat pe 64 de biţi, o baterie de 6 celule şi tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran cu protecţie mată, difuzoare stereo, rezoluţie HD+, HDMI, uşor, Windows 7 şi autonomie mare de până la 3 ore şi jumătate – 4 ore.

Minusuri: cameră web VGA şi nu are bluetooth.

Concluzie

Acest Acer Aspire 5749Z-B952G50Mikk e un laptop recent apărut şi se poate observa după configuraţia sa, iar preţul îl recomandă. Am pus şi un clip cu un model foarte asemănător la exterior (design) ca să vă faceţi o idee despre el:

Lasă un comentariu