Acer Aspire 5749-2334G32Mikk

Un gadget pentru utilitate Office e acest laptop Acer Aspire 5749-2334G32Mikk care oferă performanțe decente datorită lui Intel Core i3 din a doua generație și a memoriei RAM de 4 GB. Nu-l recomand pentru jocuri 3D recent apărute deoarece placa video integrată nu face față daor jocurilor mai simple sau mai vechi. Designul acestui model seamănă cu cel al seriei 5733 (de exemplu: Aspire 5733Z-P622G32Mikk) și nu diferă cu mult de designul modelelor eMachines (în special logo-ul de pe capac). În rest are un preț foarte atractiv la cât oferă și nu cred că există alternative mai bune la acești bani în special că are procesorul nou din seria Core i3, Windows 7 și memorie RAM DDR3 de 4GB. Preţul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capacul
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul care e pe acest laptop Acer e unul Core i3 2330M de 2.2 GHz cu cache de 3 MB. După cum observați e unul ceva mai nou și deci oferă performanțe ceva mai mari dar nu cu mult. Ecranul de 15.6 inci e unul LCD cu LED și are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Acesta e ideal pentru a viziona filme HD dar și pentru navigare web. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB după cum am zis și anterior la o frecvență de 1066 MHz. Hard disk-ul de 320 GB e unul SATA II de 5400 RPM. Placa video din procesor e Intel HD Graphics 3000 iar performanțele sale sunt limitate în special în jocuri.

Pe partea de porturi, comunicați și multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo incorporate, cititor de carduri, cameră web, LAN, HDMI, microfon, trei USB-uri, ieșire audio, VGA și WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de circa 3 ore, HDMI, Windows 7 pe 64 de biți, portabil (2.4 kilograme), carcasă robustă, ecran scoate în evidență culorile și contrastul (glossy), configurație decentă și  preț acceptabil.

Minusuri: performanțele în jocuri sunt limitate, deci dacă vreți un laptop pentru jocuri optați pentru unul cu placă video dedicată.

Concluzie

Acest Aspire 5749-2334G32Mikk de la Acer  se adresează celor care vor un gadget pentru internet, muzică, filme și socializare și au puține pretenții în ceea ce privesc jocurile. Jos am pus un clip cu un model similar din punct de vedere al aspectului și ca să vă faceți o ideea despre el:

Te-ar mai putea interesa