Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb

Laptopul Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb este un laptop cu touch screen(ecran senzitiv) la un preţ accesibil. Funcţia touch este foarte interesantă, dar şi inutilă, cel puţin pentru mine. Un lucru nu-l înţeleg, şi anume de ce au pus Windows 7 pe el? Era mult mai interesant dacă era fără că venea cu vreo 300-400 de lei mai ieftin. Designul este unul foarte reuşit, şi poate fi un laptop pentru gaming datorită plăcii video dedicate de la ATI şi a celor 3 giga de RAM. Preţul este puţin peste 20 de milioane, mai exact costă de la 1.900 de lei. Ştiam de câteva luni că laptopul Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb era în oferta magazinelor online româneşti, dar nu era la un preţ accesibil.

Poze

Închis
Afară

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Acum laptopul costă vreo 2.000 de lei deoarece are şi Windows inclus în preţ.
Faptul că are touch screen este un lucru foarte interesant pentru că n-am mai întâlnit laptopuri cu astfel de capabilităţi la un astfel de preţ.
Important este şi că are procesor Pentium dual core 4500 şi placă video dedicată ATI 4570.

Minusuri şi plusuri

Minusuri: Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb vine cu Windows 7 (deşi mulţi ar prefera să vină cu Windows XP 🙂 ) şi asta îl face mai scump care este un alt minus.

Plusuri: este cel mai aspectuos laptop de la Acer pe care-l cunosc, este performant, are ecran senzitiv şi merg jocurile de ultimă generaţie pe el.

Nota 9

Îi dau această notă deoarece funcţia touch mi se pare inutilă şi creşte preţul laptopului. În rest are 3 giga de RAM DDR3 la 1066MHz, placă video dedicată 4570 de 512 MB şi procesor dual core Intel T4500. Trebuie să mai adaug faptul că este unul dintre cele mai aspectuoase laptopuri Acer.

La capitolele porturi şi conectivitate, are reţea RJ-45, intrare audio, microfon, 4 USB-uri 2.o, HDMI, VGA şi RJ-11. Are difuzoare stereo, cameră web, unitate DVD şi cititor de carduri.

Are o greutate de 2,8 kilograme, tastatură numerică şi vine cu sistem de operare Windows 7 Home Premium pe 64 de biţi.

Per ansamblu laptopul este ok, dar nu prea înţeleg rolul touchscreen-ului al acetui Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb din moment ce este un laptop şi nu o tabletă.

Mai tare este că există 4 astfel de laptopuri Acer Aspire 5738PZG la Resigilate eMAG la un preţ de 1.999 lei, deci la ocazie.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb”

  1. Touch screenul este total inutil, dar laptopul arata foarte bine si de aceea l-as cumpara. Pe mine ma deranjeaza faptul ca laptopul poate fi cumparat doar cu Windows si asta urca putin pretul lui.

  2. Şi eu cred că l-aş cumpăra pentru modul în care arată. În privinţa Windowsului, cred că preţul este subvenţionat de Microsoft.

  3. Nu intelegi functia de touch, dar n-ai pus mana pe el sa vezi cum merge :))
    „Povestesti” niste specificatii, dar atat.
    Iar pretul emag pare sa se fi schimbat :).

  4. Mie nu îmi e utilă această funcţie… mai ales că e vorba de un laptop şi nu o tabletă, dar laptopul arată foarte bine. Este cel mai frumos laptop de la Acer.

Comentariile sunt închise.