Acer 5336-733G32Mncc

Un laptop pentru un buget foarte mic e laptopul Acer 5336-733G32Mncc care vine cu procesor Intel Core 2 Duo care după cum știți e unul cu două nuclee iar performanțele sale sunt similare modelului Pentium Dual Core T4300. Vine ca alternativă la Acer AS5333-P462G32Mikk. În rest are 3 giga de RAM de tip DDR3 și o placă video care poate reda fără probleme filmele HD. Poate fi cel mai bun înlocuitor pentru vechiul PC și o alternativă la un netbook de luat în considerare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar la un astfel de preț nu cred că veți găsi vreun laptop cu 3 giga de RAM. Pentru aceasta configurație recomand sistemul de operare Windows 7 chiar dacă vine cu Linux. Îl recomand celor care nu au avut până  acum un laptop și ar dori unul prea complicat și să facă partea din categoria Office.

Poze

Cam așa arată
Ecran

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core 2 Duo model P7350 care are tehnologie 45nm și o frecvență de 2 GHz. Dar e destul de performant având un FSB de 1066MHz și un cache de 3MB. Vine cu un ecran HD LCD cu o diagonală generoasă de 15.6 inci. Memoria RAM DDR3 de 3 giga nu poate fi mărită la mai mult de 4 giga 1066MHz. HDDul e unul Serial ATA de 320 de giga la 5400 de rotații pe minut. Intel GMA 4500M e un model mai vechi dar decent pentru filme HD și oferă o autonomie mare datorită consumului redus de energie.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Acer Aspire 5336-733G32Mncc vine cu unitate DVD, un difuzor, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, microfon, port HDMI și port VGA. La acesta puteți conecta o mulțime de periferice deoarece are trei USBuri dar și un sistem audio având o mufă 3.5 mm. Cu acest laptop Acer puteți să vă conectați la internet gratuit de la orice hotspot datorită tehnologiei WLAN sau printr-un cablu LAN în caz că aveți internet prin RDS sau alt furnizor.

Acumulatorul de 4 celule oferă o autonomie de circa 3 ore. Are o greutatea de circa 2.6 kilograme care poate fi considerate o medie pentru modelele de 15. Deasemenea are tastatură numerică care uneori poate fi utilă, un sistem de operare Linux și design pe culoarea maronie.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: portul HDMI la care puteți conecta un televizor/videoproiector/monitor, cei 3 giga RAM DDR3, ieftin, design modern, multe porturi, autonomie mare și carcasă solidă.

Ca minusuri: placa video nu poate reda Full HD deoarece e un model mai vechi dar nici procesorul, dar și așa cine s-ar uita la un film 1080p pe un laptop cu rezoluție HD.

Concluzie

Acest Acer 5336-733G32Mncc din gama Aspire e un model foarte ieftin deci pentru un buget mic și îl recomand în special elevilor și studenților care încă nu s-au decis pentru ce model să opteze.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Acer 5336-733G32Mncc”

  1. E unul dintre cele mai aratoase laptopuri ieftine si va asigura ca isi merita banii. Eu nu regret alegerea. 😉

  2. Acer Aspire 5336 este un laptop foarte bun. Si eu am posesie unul asemanator de aproximativ 3 saptamani si pot spune ca m-a impresionat prin calitatea materialelor si performante. Adevarul este ca eu il folosesc mai mult la birou si nu joc nici un joc. Era interesant daca avea video dedicat dar e bine si asa si cred ca ii tine mai mult bateria. Am vazut ca sunt si modele cu placa video dedicata dar costa cu vreo 2 milioane mai mult si eu nu aveam acesti bani deoarece vroiam un notebook ieftin.

  3. joc de obicei metin2 onlain si dupa putin timp decupleaza adica se stinge. se incinta prea rau merge ventilatorul aproape continuu.de unde este defectul? placa video sau ramii/
    laptopul este acer aspire 5333.jocul nu necesita performanta. puteti sa-mi raspundeti?

  4. Jocul Metin 2 necesită necesită o placă video mai performantă cu memorie video proprie (de cel puțin 128 MB) și de aceea se și încinge laptopul. Laptopul pe care l-ai ales tu nu e chiar cea mai bună soluție pentru jocuri, deoarece o configurație cu AMD E-350 era mai indicată.

Comentariile sunt închise.