Zelmer VC3300.0SK

Zelmer VC3300.0SK este un aspirator modern fără sac care are un sistem de aspirare uscată. Nu trebuie să vă faceți mari griji cu referire la filtrare deoarece e dotat cu filtru Hepa. Prețul de achiziție nu e deloc mare deoarece îl puteți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primiți un excelent electrocasnic de dimensiuni medii.

Poze

Din cele două imagini de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest Zelmer VC 3300. Vine pe o culoare modernă, iar dacă vă uitați atent la imaginea a doua atunci vedeți că butoanele sunt bine definite și cred că o să le puteți folosi chiar și cu degetele de la picioare. Pachetul conține cu aproximație peria standard, tubul telescopic și derulatorul de cablu.

Asamblat
Componenta principală

Specificaţii tehnice

Aspiratorul VC3300.0SK are o putere mare 2000W din care puterea de aspirare e de 320W, deci este un aparat foarte puternic la un preț bun. Nu ar trebui să vă deranjeze faptul că are sac deoarece sacii nu costă deloc mult și într-un fel e mai ușor de curățat decât modelele fără sac. O să poată fi utilizat cu ușurință chiar de către copii deoarece are o greutate mică de circa 5 kilograme și un cablu de 7 metri care va asiguta o suprafață mare de aspirare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte bun fiind de jumătate cât era în urmă cu câteva luni; derulatorul de cablu este un plus, însă nu e o noutate deoarece și alte modele au așa ceva; tubul telescopic e metalic și asta înseamnă că dacă o să-l scăpați pe jos nu ar trebui să se spargă, dar nu vă recomand să-i încercați rezistența.
Contra: din păcate nu are control pe mâner.

Concluzie

Dacă te interesează un aspirator bun și ușor de folosit atunci acest model ar fi pentru tine. Nu costă deloc mult și e dotat cu ce ai nevoie pentru a menține casa curată. Eu zic că poate fi utilizat cu ușurință chiar și de un copil deoarece este ușor ca greutate, iar butoanele sunt mari așa încât să poată fi văzute și accesate ușor.

2 comentarii la „Zelmer VC3300.0SK”

Lasă un comentariu