Bosch ProAnimal BGS41PET1, aspirator cu perie Air Turbo Plus

Există numeroase aspiratoare pentru iubitorii de animale de companie, adică au niște accesorii speciale care nu lasă părul în urmă. Un exemplu interesant este Bosch ProAnimal BGS41PET1, adică vorbim de un aparat de calitate (germană). Dacă nu vă place ideea de aspirator cu sac (gen Bosch Serie 8 Pro Power BGL8POW2), să știți că există alternative similare cu sac sau chiar verticale dacă nu vă place să fiți limitați de cablul de alimentar, dar atunci vă limitați la o anumită autonomie. Dintre toate aspiratoarele, cele fără sac par a fi cele mai convenabile deoarece nu mai trebuie cumpărați saci, iar golirea conținutului este destul de ușoară (poate că nu este cea mai igienică variantă).

Din câte am observat la Bosch, modelele ProAnimal sunt roșii, astfel că doritorii le pot identifica mai ușor. Pot fi și excepții de la această regulă, însă am vrut să subliniez faptul că nu le veți vedea pe alte culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Doar din imaginea de sus se poate vedea că vine la pachet cu o mulțime de accesorii deosebite și nu doar cu cele standard (spații înguste și perie aspirare podea/covor). Acum puteți folosi aceste accesorii pentru toate suprafețele, iar dacă nu aveți covoare prin casă, atunci folosiți peria specială (cea din mijloc), dar aveți una chiar și pentru tapițerie, unde se prinde cel mai mult păr. Este evident că un aspirator cu mai puține perii va fi mai atractiv ca preț, dar eu vă recomand să alegeți un model cât mai bine echipat și să  țineți cont și de calitate.

Îmi place la acest aspirator că are:

  • perie Air Turbo Plus (cea roșie) – rezultate mai bune când vine vorba de părul animalelor.
  • perie mini AirTurbo – ideală pentru colțare și canapele pe care stau pisicile sau cățelușii.
  • senzor pentru curățare filtrului.
  • filtru Hepa 13.

Concluzie

Bosch BGS41PET1 excelează la cele mai multe capitole dar e loc de mai bine, de aceea există chiar și serii mai avansate decât aceasta. Comparându-l cu alte aspiratoare similare, este mai silențios și cred că veți aprecia destul de mult acest aspect.

Te-ar mai putea interesa