Bosch Wet&Dry BWD41700, păreri aspirator cu spălare

Bosch Wet&Dry BWD41700 e un aspirator perfect pentru cei interesați de ceva clasic în utilizare, dar care să ofere o curățenie desăvârșită. Acest fel de curățenie se datorează faptului că e un aspirator cu spălare. Mai mult de atât, modelul de față e unul multifuncțional ala încât să poată fi folosit pe mai multe suprafețe și în mai multe scopuri.

Aspiratorul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model foarte bun pentru utilizare acasă ori în scopuri profesionale. În cazul în care o să folosiți modelul în scop comercial/profesional atunci trebuie să țineți cont de faptul că rezervorul de praf e de 2,5 litri.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul BWD41700 al celor de la Bosch.
Printre acestea se numără accesoriile în număr mare. Discutăm despre accesorii precum: perie mobilier, perie tapițerie, duză spații înguste, duză mare pentru spălare etc. Ca o paranteză, trebuie să precizez că acest model vine la pachet și cu set de spălare compus din detergent și neutralizator spumă.

La acest model nu e precizat unde e realizat, dar în cazul altor modele se precizează că sunt făcute în Germania. Nu aș exclude ca măcar motorul să fie făcut în această țară. Referitor la motor, trebuie să scriu că e unul cu o putere de 1700W, adică e o putere mare.

Având o capacitate de 5 litri pentru rezervorul de apă, acest model e unul care poate fi utilizat pentru curățenie îndelungată.

Pentru persoanele care sunt interesate de un aparat cu care să facă o curățenie desăvârșită recomand modelul BWD41700. Pe piață sunt și alte modele, dar acesta are un rezervor mai mare pentru apă. După cum am scris mai sus, acesta vă va ajuta să curățați suprafețe mari într-un timp scurt.

Te-ar mai putea interesa