Bosch Athlet ProHygienic BCH86HYG1, principalele 5 atuuri

Un aspirator vertical ne face viața mai ușoară când vrem să aspirăm, iar din această cauză vă recomand modelul Bosch Athlet ProHygienic BCH86HYG1.
Fiind un deținător de mai multe aparate de genul îmi permit să îl recomand pe acesta celora care vor un produs „made in Germany” și în care se pot baza.

În momentul de față acesta este prezent la mai multe magazine, însă cele mai bune prețuri le găsiți la magazinele de alături. În opinia mea, acest model are un excelent raport între preț și dotări. Costul nu e deloc mare având în vedere atuurile sale.

Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1

Principalele 5 avantaje ale aspiratorului

1. Portabilitatea e una bună

Pe lângă faptul că are o autonomie de o oră (60 minute), acest model are și o greutate de circa 3,3 kilograme. Iar, în ciuda acestui lucru, capacitatea de colectare e un mare întrucât are rezervor de 0,9 litri.

2. Componentele sunt de calitate

Aș începe cu bateria tip Li-ion și aș ajunge la motor. Motorul nu doar că e puternic, dar are garanție 10 ani. Acest lucru este unul caracteristic tuturor motoarelor de la aspiratoarele Bosch.

3. Filtrarea aerului e una la superlativ

Acest lucru realizându-se prin faptul că filtrarea e un triplă. Lucrul acesta e numit sistem de filtrare ProHygienic. Acesta contribuind la o eliminare cu până la 99  procente din particulele de praf.

4. Este inteligent

Nu cred că o să mai întâlniți prea curând aspiratoare cu Smart Sensor. Modelul acesta având întotdeauna un nivel optim de putere. Asta deoarece pe ecran e afișat când trebuie să goliți recipientul. Cu cât e mai plin recipientul, cu atât o să aspire mai greu.

5. Are accesorii de curățare moderne

Are perie motorizată denumită All Floor High Power. Adică, aceasta are motor integrat și o turație de circa 5000 rpm.
La curățare cred că intră și recipientul. Acesta e unul care poate fi golit ușor prin rotire. Lucrul acesta e unul denumit Rotation Clean.

Per ansamblu, un aspirator precum Bosch Athlet ProHygienic BCH86HYG1 se adresează celora care vor un model cât mai igienic, lucrul acesta fiind înscris în denumirea aparatului.

Despre producătorul Bosch trebuie scris că e unul existent pe piață din 1886 și că în România e prezent din anii 90 (mai exact 94). Nu aș putea spune că e specializat într-un anumit domeniu, iar din această cauză este cunoscut ca fiind un conglomerat.

Te-ar mai putea interesa