Zelmer MW4063

Zelmer e cunoscut în principal pentru produsele sale electrocasnice de dimensiuni mici, iar cuptorul cu microunde Zelmer MW4063 e un astfel de electrocasnic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat care are un volum mare și o putere maximă de 900 W. Puterea propriu-zisă nu ar trebui confundată cu cea a grill-ului deoarece grătarul are o putere maximă de 1000W. Ca model e unul nou care a apărut pe piață alături de care are cam aceleași caracteristici, dar și preț.

Poze

Dacă te interesează cum arată atunci cred că din imaginea de alături îți vei face o oarecare părere despre acest aspect. E un model pe negru care se poate observa că arată foarte bine, și nu e nimic de comentat cu referire la aspectul său. Are chiar și un display mare de tip LED pe care pot fi urmărite diferite informații cum ar fi timpul.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Zelmer MW4063 e un model util pentru familiile moderne care au nevoie de o soluție rapidă pentru prepararea mâncării. Puterea cuptorului e reglabilă și beneficiază de 8 programe, dar și de grill care are o putere cu 100W mai mare. Deci, aparatul având 900W, grill-ul are 1000W. Panoul de comandă al aparatului e unul de tip digital, iar ecranul e unul de tip LED și astfel nu o să consume prea mult curent.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine cu multe facilități cum ar fi numeroasele programe și facilitatea de grill; garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3 ori 4 ani cu un preț/cost nu prea mare; vine și cu accesorii cum ar fi suportul rotund, dar așa ceva are fiecare aparat cu microunde și nu știu dacă ar putea fi considerat tocmai un plus.
Contra: nimic, deoarece facilitățile oferite mi se par ok… la fel și prețul.

Concluzie

Cuptoarele cu microunde pot înlocui cu succes și un aragaz sau mai bine spus cuptorul unui aragaz deoarece poți prepara chiar și pizza cu așa ceva. Dacă ești o persoană care ești tot timpul plecat ori la servici și de aceea nu prea mănânci pe acasă atunci nu știu dacă ar avea rost un aragaz. Astfel, poți opta pentru un astfel de mic cuptor.

Te-ar mai putea interesa