Whirlpool AMW 730/SD, cuptor cu microunde pe Quartz Light

Un cuptor cu microunde incorporabil foarte popular este modelul Whirlpool AMW 730/SD, iar față de multe altele, acesta are un design deosebit dar și caracteristici foarte bune. Chiar dacă la prima vedere ar putea fi confundat cu un cuptor electric, acesta este un aparat diferit, fiind mai mic și poate fi folosit pentru alte sarcini. Evident că în acest buget, cuptorul cu microunde de mai sus ar putea fi folosit pentru a găti ceva pentru voi sau cineva drag.

Vorbim de un aparat cu interior destul de voluminos – 21 litri, dar destul de mic în comparație cu cuptoarele electrice. Chiar dacă pare mic, ei bine, nu este chiar așa deoarece lățimea sa atinge circa 60 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un panou de control modern care mai este prezent și pe alte modele, deci nu vorbim de ceva nou. Ar arăta mai bine dacă ați monta peste cuptorul electric modelul de mai sus, astfel că aveți în același loc ambele modele. Când vreți doar să încălziți, dezghețați sau să gătiți puțin, alegeți pe acesta, iar în caz contrar, alegeți pe celălalt.

Cu siguranță nul-l veți alege doar pentru că arată bine, ci și pentru că oferă mai mult decât un model convențional:

  • control touch cu pictograme mari și un timer la fel de generos.
  • tehnologia de încălzire 3D (tot mai multe modele noi vin cu aceasta) care funcționează împreună cu tehnologia Crisp (are și o farfurie specială).
  • mai multe trepte de încălzire pentru rezultate foarte bune și o putere superioară – 1000 W.
  • aveți funcție de gătire asistată (6th Sense), adică se alege automat durata, nivelul și temperatura.

Concluzie

Whirlpool AMW 730/SD impresionează la multe capitole, dar cel mai mult la funcționalitate, adică puteți alege una dintre numeroasele opțiuni pentru a încălzi, reîncălzi, dezgheța sau găti ceva. Prețurile sunt de cele mai multe ori justificate, astfel că un model ca cel de sus va fi pe placul multor utilizatori, în special cei care folosesc des un astfel de aparat. Dacă vă doriți un model complet negru, atunci Whirlpool W67MN840NB ar fi o alternativă.

Te-ar mai putea interesa