Samsung Bespoke MS23T5018AN/EE, cuptor cu microunde verde

Samsung Bespoke MS23T5018AN/EE este un alt cuptor cu microunde din populara serie BeSpoke de la acest brand. În primul rând vorbim de un design modern și nu de unul Retro (când auzi de culoarea verde te duce gândul la un aparat Retro). Mai sunt și alte aparate cu design similar și nu mă refer doar la culoare, care pot fi alese pentru bucătăria voastră. Acestea pot aduce un plus de culoare și o dispoziție mai bună când stați în bucătărie.

Pentru a vă face o idee, am pus imaginea de prezentare de mai jos ca să vedeți că este ceva mai special decât multe altele, de aceea nici nu poate fi la fel de accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un panou de control simplificat și nu mai avem acel buton rotativ din partea de jos pentru totul se poate seta cu câteva apăsări de butoane. Interfața este simplificată (Simple UX), astfel că puteți alege una dintre următoarele opțiuni: microunde, dezghețare rapidă, desert, auto cook, menținere cald și deodorizare. Pentru fiecare dintre acestea vi se oferă detalii legate de durată, adică în funcție de ce veți pune pe platou.

Deci am subliniat câte aspecte pozitive ale aparatului dar mai sunt și altele:

  • interior ceramic – se curăță ușor (cum are și modelul incorporabil Samsung MG22M8274AT/E2).
  • gătit perfect cu sistemul triplu de distribuție.
  • gătit asistat.
  • mod economic.

Dacă nu vă place culoarea, puteți alege chiar și unul pe roz, bej sau altă culoare. Gama nu este foarte variantă și nici stocurile nu sunt foarte mari, astfel că nu trebuie să stați pe gânduri dacă v-ați dorit un astfel de aparat în bucătărie.

Concluzie

Samsung MS23T5018AN/EE este perfect dacă vreți să gătiți pentru o singură persoană și poate că vă veți folosi des de funcțiile standard ale cuptorului cu microunde, care nu sunt prezente pe cuptorul electric. Plus că sistemul de încălzire este diferit, astfel că durata programelor poate fi mai scurtă pentru modelul prezentat. Dacă vă interesează cum arată, atunci nu aveți prea multe alternative deoarece majoritatea sunt pe negru, argintiu sau diverse combinații.

Te-ar mai putea interesa