Whirlpool AMW 730/NB, cuptor cu microunde incorporabil cu design Absolute

Cel mai popular cuptor cu microunde incorporabil pare să fie modelul de jos numit Whirlpool AMW 730/NB deoarece are un preț foarte bun pentru ce oferă și este mult peste unul clasic. Probabil că ați mai văzut multe variante chiar și de la producători german, însă sunt mult mai mici și veți plăti în plus doar pentru design. Pe când acesta vine cu un volum de 31 litri, o putere de 1000 W, touch control, accesorii interesante și diverse tehnologii de încălzire, că doar este vorba de un cuptor.

Nu va putea înlocui cuptorul electric deoarece îi lipsește anumite dotări plus că tehnologia de încălzire este diferită, dar și volumul este inferior, chiar dacă este mai generos în cazul de față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool AMW 730 NB

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest model chiar poate fi folosit pentru a găti diverse preparate iar tehnologia de încălzire 3D chiar ajută foarte mult dar și cea Crisp (se folosește de grill). Față de alte cuptoare acesta vine cu un platou special la care puteți atașa un mâner după cum este ilustrat de producător.

Nu trebuie să vă faceți griji că va ocupa mult spațiu deoarece se incorporează, adică trebuie să faceți comandă la un mobilier și poate fi pus chiar peste cuptorul electric dacă aveți tot unul de la Whirlpool din aceeași serie. Dacă tot vorbim de modele similare, vă recomand varianta Whirlpool W7 MD 440 NB care are gătit cu abur, adică oferă un model de încălzire în plus și foarte util pentru vegetarieni și nu numai.

Dacă vreți să economisiți chiar mai mult, vă puteți uita chiar și la resigilate care sunt aparate returnate și pot avea mici urme de utilizare.

Concluzie

Whirlpool AMW 730/NB reprezintă gama de top, dar pot fi variante și cu ceva în plus dacă credeți că funcționalitatea este foarte importantă. Poate fi o soluție pentru cei care vor să gătească sau să încălzească doar o cantitate mică de mâncare și nu ar mai avea răbdare să pornească cuptorul electric, care și așa are programe mai lungi.

Te-ar mai putea interesa