Whirlpool W67MN840NB, cuptor cu microunde incorporabil

Cuptorul incorporabil Whirlpool W67MN840NB este un model puțin mai diferit și se poate vedea după cum arată, adică nu mă refer doar la faptul că este incorporabil, ci la mărime și panou de control. Cam atât se și poate observa la prima vedere, însă nu este chiar unul simplu, în special că vorbim de un brand cu experiență. Dacă ne uităm mai atent la meniul oferit, veți observa că sunt funcții în plus care pot fi folosite pentru anumite preparate sau alimente. Mai multe detalii vă voi oferi mai jos, însă este cert că este vorba de un cuptor care va fi de folos în multe situații, deci poate fi o alternativă la cel electric.

Nu costă chiar puțin și de aceea nu aș putea să-l recomand oricui, dar nici nu puteți alege orice model atunci când aveți nevoie de anumite funcții (mai deosebit este Whirlpool AMW 730/NB). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am spus mai sus, nu este precum altele (cele clasice), dar mai intervine și partea de dotări speciale, care nu le oferă orice brand. Aici mă refer la următoarele:

  • tehnologia Crisp se folosește de undele 3D, farfuria specială cu același nume, grill și platoul rotativ, pentru a putea găti un preparat mai mic. Durata este mult mai mică decât în cazul cuptoarelor electrice, deoarece vorbim de o cavitate de 3-4 ori mai mică.
  • două funcții foarte importante: JetStart (reîncălzire rapidă) și JetDeFrost (decongelare rapidă).
  • ușa se deschide prin apăsare butonului dedicat.

Funcția Crisp, mai sus menționată, este ideală și pentru a pregăti pizza sau plăcinte, însă trebuie să vă limitați la cei 22 litri. Adică pregătiți strict pentru voi, dar durata nu este atât de mare ca și în cazul cuptoarelor electrice.

Concluzie

Whirlpool W67MN840NB are și sistem de blocare a interfeței ca să nu umble copii la meniu, dar și așa va fi montat destul de sus, poate chiar peste cuptorul incorporabil. Mulți aleg să-l instaleze așa dar este nevoie de un mobilier făcut la comandă și dimensiunile le veți găsi ușor pentru a nu se strecura erori de proiectare.

Te-ar mai putea interesa