Zelmer MM1000.84

Zelmer MM1000.84 e o mașină de tocat carne pentru cei care vor să facă rapid de mâncare. Are un preț mic și asta deoarece nu vine cu așa de multe accesorii. De exemplu, nu are accesoriu pentru stors roșii (de făcut bulion), iar acesta e motivul principal pentru care poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».
Tocarea legumelor nu e o problemă datorită puterii mari de 1500W și a une icapacități de tocare de 1.5 kilograme la minut. Astfel, morcovi, păstrânac sau alte legume vor putea fi tocate fără probleme.

Poze

Se poate observa că e un model de culoare albă, iar accesoriile cu care vine la pachet sunt tavă de alimentare, răzătoare, cuțite de inox și site. Aparatul e destul de compact și din această cauză nu o să aveți probleme în a-l depozita undeva după ce nu mai aveți nevoie de el.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

MM1000.84 e un model foarte capabil în special datorită puterii mari de 1500W, dar trebuie subliniat că nu e nominală. Datorită puterii mari puteți măcina multă carne și din această cauză eu zic că poate fi utilizată cu succes și la măcinarea cărnii pentru cârnați. Sitele sunt de trei feluri în funcție de cum vreți să iasă carnea, iar cuțitele sunt de bună calitate fiind realizate dintr-un material rezistent, mai exact inox.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanție standard a sa e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult în cazul în care știți că o să o folosiți foarte des; vine cu un număr mediu de accesorii (pentru cârnați, mai multe răzătoare etc); vine de la un brand de reume și asta îl face un produs de încredere.
Contra: putea să vine cu mai multe accesorii șa încât să fie o mașină de tocat universală.

Concluzie

Pentru cei care fac cârnați iarna sau gătesc, cred că acest aparat ar fi foarte bun. Îți ușurează foarte mult munca și de acum înainte nu mai ai nevoie de mușchi pentru a măcina carne, ci de un aparat (acest Zelmer MM1000.84) și o priză. Alături e un preview la un model asemănător pe care l-am postat pentru a vă face o părere despre cum se folosește de ușor și cât de eficientă e.

Te-ar mai putea interesa