Gorenje JC450W

Gorenje JC450W e un storcător foarte capabil deoarece poate stoarce fructe și legume. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în comparație cu cel al unui storcător simplu, iar principalele atuuri ar fi capacitatea mare, puterea modică și filtrele bune. Un cuvânt important la achiziția acestui aparat îl are și brandul deoarece storcătoarele Gorenje sunt foarte cunoscute pentru calitatea lor.

Poze

Storcătorul de fructe și legume Gorenje JC450W e un model de culoare albă care e realizat din plastic, mai exact carcasa e din plastic. Nu e deloc un aparat mare deoarece are o greutate de undeva la 2.1 kilograme și beneficiază de dispozitiv de împingere care cred că se vede și în poza alăturată.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Electrocasnicul de față e unul destul de puternic având o putere de undeva la 450W, iar ce trebuie știut e că viteza poate fi reglată pe două trepte în funcție de necesități. Tubul este unul larg și de aceea o să puteți stoarce și mere întregi… acuma depinde și cât de mari sunt merele. Nu vine cu multe accesorii, venind doar cu ce e important, adică recipient de pulpă, filtre și dispozitivul de împingere al fructelor prin tub.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e decent; are o garanție de 2 ani; fiabilitatea e bună fiind realizată din materiale rezistente și așa nu o să vă fie frică să stoarceți fructe ceva mai tari; e realizat de un brand care se laudă că produce doar electrocasnice premium; vine cu un flitru micro special și cu o sită rezistentă din inox.
Contra: numărul de accesorii e cam mic.

Concluzie

Eu recomand acest aparat deoarece e foarte bun pentru prepararea oricărui timp de suc. Astfel, nu o să mai trebuiască să dați 10 lei sau mai mult pe o sticlă de suc deoarece aveți posibilitatea de a face suc sănătos așa încât să fiți aprovizionați la discreție. Utilizarea sa nu e deloc complicată, însă nu aș recomanda să-l lăsați pe mâna copiilor deoarece nu e o jucărie.

Te-ar mai putea interesa