Zelmer 29Z013

Cuptorul cu microunde Zelmer 29Z013 800W e unul de 23 l și e disponibil doar pe alb. Având în vedere cât costă, pot spune că se adresează celor mai puțin pretențioși sau celor care vor un model simplu pentru încălzit. Cu un astfel de parat nu mai trebuie să folosiți cuptorul aragazului pentru a reîncălzi prânzul sau să dezghețați alimente. Nu puteți avea pretenții la un design modern, însă e dotat cu iluminare interioară și ecran digital dar nu și control electronic. E dotat cu butoane obișnuite și cu unul rotund în partea dreaptă jos. Modelul 29Z013 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poză se poate observa că are un design simplu dar ergonomic în același timp. Dispune de un ecran cu control electronic iar când se termină programul veți auzi un sunet. E ușor de folosit cât timp e scris ce face fiecare buton în parte.

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa de 23 de litri e decentă chiar și pentru a găti. Puterea cuptorului e de 800W însă cea a grill-ului e de 1000W și are grilaj pentru a găti. Ecranul digital vă oferă informații esențiale și deci e foarte folositor. Poate fi considerat ca o dotare esențială și deci nu ar trebui să lipsească de pe nici un model de pe piață. Pe partea de funcții are: dezghețare, ceas, timer, semnal sonor la terminarea programului, protecție copii, 5 nivele/trepte de încălzire și două funcții/programe speciale (gătire multi-level și combinată). Probabil ați și observat că nu are convecție și rotisor printre cele menționate anterior dar nu putem avea prea multe pretenții într-un așa preț.

Ca și accesorii, Zelmer 29Z013 are doar un suport rotund de 27 cm în diametru care e recomandat să-l folosiți și nu o farfurie oarecare. Dimensiunile sale sunt destul de bune, motiv pentru care nu va ocupa prea mult loc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț foarte atractiv, volumul său e destul de bun și e același ca și al restul modelelor până în 300-400 lei, e compact pentru dimensiunile sale și funcțional (veți beneficia de o mulțime de funcții/programe chiar dacă e foarte ieftin).

Minusuri: nimic.

Concluzie

Zelmer 29Z013 e recomandarea mea pentru cei ce vor un model cât de accesibil și care nu-și doresc un model prea sofisticat cu dotări care oricum nu le vor folosi. Fiabilitatea sa nu trebuie pusă la îndoială, deoarece acest producător are o experiență îndelungată în domeniul electronicelor și electrocasnicelor mici.

Te-ar mai putea interesa