Zelmer 29Z012LD, cuptor cu microunde pe inox

Zelmer 29Z012LD e un cuptor cu microunde simplu datorită dotărilor și caracteristicilor tehnice. Din poza de jos se poate observa că are un mâner interesant cu o formă comodă iar controlul e electronic deoarece are un afișaj electronic. Puteți selecta ușor opțiunea dorită deoarece are butoane corespunzătoare și lângă fiecare există inscripționat funcția sa. Nu cred că aveți nevoie de prea multe cunoștințe, însă pentru cei care nu au mai avut un astfel de cuptor, ar trebui să citească manualul său. Acesta nu e un model prea mare dar apreciez dotările sale și funcțiile oferite.

E perfect pentru cei care vor să încălzească sau să gătească ceva rapid, dar reprezintă și o soluție compactă și eficientă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Volumul acestui model e de 23 litri deci și suportul rotund e ceva mai mare (are un diametru de 27 cm). Puterea cuptorului e de 800W dar grill-ul ceva mai puternic și e normal să fie așa – 1000W. Spun asta deoarece poate fi folosit pentru a găti diverse și acel plus de randament e util.

Panoul de control e destul de bine realizat și dispune de un ecran digital care e mai util decât un timer mecanic (e mai vizibil). Pe partea de programe și funcții are următoarele: dezghețare, 5 nivele de putere, timer, protecție copii (adică blocare butoane), semnal sonor, pornire întârziată etc. Mai are și diferite moduri de gătire: multi-bnivel, automată și combi. Acestea sunt detaliate mai bine în manual și cu siguranță vă vor fi de folos că doar are grill.

Pe partea de design observ un mâner vertical ergonomic, o culoare pe inox și dimensiuni reduse. Dacă nu vă plac caracteristicile acestui model există și alternative care probabil o să vă placă.

Plusuri: are grill, putere foarte bună pentru acel volum, ușor de folosit și arată bine.
Minusuri: nu are la acest preț

Cam toate cuptoarele în acest buget au un astfel de volum, deci Zelmer 29Z012LD e accesibil. Poate fi perfect pentru tineri sau studenți deoarece e ieftin, mic și practic. Nu poate face față unor sarcini mai mari dar e acceptabil pentru una sau două persoane.

Lasă un comentariu