Zanussi ZRG716CW

Frigiderul Zanussi ZRG716CW e una din recomandările mele pentru cei ce vor un aparat frigorific mic și compact. Se adresează în general celor care au deja un congelator sau o ladă frigorifică deoarece acest frigider nu are un congelator în partea superioară. Chiar și dacă avea congelator, venea cu o sigură ușă, deoarece ușa congelatorului e la interior. Referitor la acesta, face parte din seria nou cu Spazio+, adică beneficiați de mai mult spațiu de stocare pentru aceleași dimensiuni. E normal ca un model așa de nou să vină cu eficiență energetică A+, astfel că veți economisi bani. Acest frigider numit ZRG716CW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sub blat
Sub blat
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Modelul ZRG716CW de la Zanussi are un volum net de 153 litri la un preț foarte bun și la dimensiuni decente: 55 lățime, 61 cm adâncime și 85 cm înălțime. Chiar dacă nu are No Frost, dezghețarea sa se face automat. Un astfel de sistem de răcire e util la combinele cu congelatorul mari. Clasa de eficiență energetică A+ presupune un consum anual de 124 kWh. Chiar dacă ușa se deschide spre dreapta, e dotat cu sistem de ușă reversibilă.

La interior găsim următoarele: iluminare, 2 rafturi ajustabile din sticlă, 2 suporturi pe ușă, compartiment ouă/brânzeturi și un compartiment pentru legume/fructe. Având în vedere dotările și caracteristicile sale, se adresează unei familii mai mici și e utile chiar și pentru a fi folosit de către două persoane. Având în vedere că nu are congelator, vă puteți lua unul ulterior sau o ladă (dacă vreți și mai mult volum). Însă un congelator ocupă puțin spațiu ca și acest frigider. Din poza de sus dar și din clipul de jos se observă că acesta poate fi pus chiar și sub blat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se curăță ușor deoarece sertarele și rafturile pot fi scoase, chiar dacă nu are suport pentru sticle, veți găsi suficient loc pe ușa frigiderului, consum corespunzător de energie și spațiu intern mare.

Minusuri: nimic la un așa preț și la volumul oferit.

Concluzie

Acest Zanussi ZRG716CW e unul din acele frigidere care le recomand în acest buget chiar dacă nu are congelator deoarece și așa nu sunt prea grozave congelatoarele frigiderelor mai mici. V-am pus o prezentare a sa în partea de jos pentru a vă face o idee despre acesta și cum arată în realitate:

Te-ar mai putea interesa