Zanussi ZGH65414XS, plită incorporabilă de 60 cm

Plita incorporabilă Zanussi ZGH65414XS e una destul de elegantă și care se potrivește alături de orice cuptor incorporabil pe inox. Modelele mai accesibile au un design mai simplu, dar și plăcut. O plită mult mai scumpă poate avea acel arzător Wok, suprafață din sticlă lucioasă sau chiar grătare mai diferite. Oricum, toate cele anterior menționate nu vă ușurează munca în bucătărie, însă un arzător mare puternic e bine-venit. Plita de jos are arzătorul mare de 3kW, adică puteți găti orice cantitate de mâncare și puterea o ajustați în funcție de necesități.

Plita de mai jos are grilaje destul de subțiri și pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a curăța suprafața deoarece sunt foarte ușoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta are alimentare principală pe gaz și se poate vedea după aspect. Grilajele sunt destul de bine poziționate, astfel că arzătorul mare permite poziționarea oricărui vas indiferent de mărime. Arzătoarele normale de 2 kW sunt în spate pentru că nu le veți folosi prea des și el mic e exact lângă butoanele panoului de control.

E destul de ușor să instalezi plita dacă aveți decupată zona pentru incorporare după cum e menționat și în manualul său (mă refer la nișă). Nu e o regulă, ea poate fi pusă și în alt loc al bucătăriei nu neapărat deasupra cuptorului, ci unde ar fi mai indicat pentru hotă (mai aproape de peretele exterior pe unde iasă burlanul).

Păreri pro și contra

Toate plitele noi beneficiază de aprindere electrică integrată, astfel c arzătoarele se aprind ușor prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător de pe panou. Nu e ca și la multe aragazuri, unde aveți un buton dedicat pentru aprindere. Siguranța la arzătoare e o dotare standard și se oprește alimentarea la stingerea flăcării pentru a se evita scurgerile de gaz nedorite.

Zanussi ZGH65414XS e un aparat destul de atractiv și care se potrivește în orice bucătărie modernă, iar voi nu trebuie să investiți foarte mult. Totuși, cuptorul e ceva mai important și vă recomand unul electric multifuncțional. Chiar și pachetele promo vi se adresează țineți neapărat să economisiți bani.

Te-ar mai putea interesa