Bosch PXE611FC1E, plită cu PerfectFry

Plita Bosch PXE611FC1E este una dintre cele mai noi și avansate plite de le acest brand și după cum am menționat mai sus, are o caracteristică nouă și foarte utilă pentru cei care prăjesc pe ea. Totuși, mai sunt și alte motive pentru care merită aleasă, iar una dintre motive ar fi zona flexibilă din stânga (puțin mai diferită decât pe Bosch PXY675DW4E). Aceasta este perfectă pentru vase mari și de forme ovale, doar că trebuie să fie feromagnetice deoarece vorbi mde o plită cu inducție și nu de una clasică (vitroceramică). Sistemul de încălzire funcționează diferit la aceasta astfel că doar vasul se încălzește și nu se risipește nimic chiar și dacă vasul este mai mic de cât zona.

Deci vă poate ajuta să economisiți, plus că puteți pune orice vas fără să vă faceți griji, iar performanțele de încălzire sunt peste medie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch PXE611FC1E

Merită sau nu merită cumpărată?

Cele trei zone de gătit poate fi observate ușor fiind evidențiate de linii drepte, pe când la plitele vitroceramice vedem doar cercuri sau zone ovale. E așa pentru că acele au zone cu încălzire radiantă, pentru la aceasta este aproape instant. Deci veți găti mai rapid și cu un consum redus de energie. Sunt destule motive pentru care ar merita aleasă, iar cele mai importante motive le-am menționat deja, dar mai sunt și altele:

  • panoul de control destul de restrâns și ușor de folosit.
  • senzorul PerfectFry reglează automat temperatura pentru o prăjire perfectă.
  • funcții destul de interesante: Heat Booster, avertizare sonoră la finalizare program, indicator consum de energie, indicator căldură reziduală, 17 trrpte de putere etc.

Poate fi montată pe orice blat și nu aveți nevoie de o priză specială specială, ci mai degrabă o puteți lega la o siguranță care are un întrerupător. Mai precis, nu este recomandat să puneți la aparatele cu inducție acel stecher.

Concluzie

Bosch PXE611FC1E oferă dotări standard și chiar câteva mai speciale care pot face diferența, iar după cum ați și observat, nu are patru zone de gătit ci trei zone, dar suficient de mari și puternice.

Te-ar mai putea interesa