Electrolux EIS6448, plită cu Hob2hood

Electrolux EIS6448 este una dintre acele aparate Smart care le puteți folosi cu ușurință și față de majoritatea modelelor disponibile, acesta are funcție de conectare plită-hotă. Pentru cei care nu știu, această caracteristică va ușura munca din bucătărie pentru că veți controla un singur aparat în loc de două. Evident că hota trebuie să aibă o astfel de funcție și nu poate fi de la alte branduri. Mai sunt și alte motive pentru care o recomand, iar acestea le voi menționa mai jos pentru cei care nu s-au convins de ea.

Zonele de gătit sunt marcate diferit de cele ale plitelor vitroceramice, deoarece acestea sunt cu inducție, adică doar vasul se încălzește și suprafața se încălzește de la vas. Cu alte cuvinte, nu se face nici o risipă și deci se economisește energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă v-ați săturat de plitele clasice care nu oferă nimic special în plus, ar trebui să aruncați o privire peste modelul prezentat în imaginea de sus. În primul rând are zone de gătit puțin mai diferite, adică sunt marcate diferit și nu mai are importanță mărimea vasului folosit, însă e bine să nu fie mai mare decât zona respectivă. În stânga aveți o zonă de tip Bridge care permite activarea simultană a zonelor de gătit pentru ca voi să puteți pune vase dreptunghiulare. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că consumul de energie va fi potrivit mărimii vasului, adică procesul de încălzire este mai bine gândit în cazul plitelor cu inducție.

În al doilea rând, aveți un panou de control colorat și mai restrâns, iar acesta este prezent pe toată seria SenseFry 800. Tot această serie aduce niște senzori speciali care setează automat treapta ideală pentru prăjirea preparatului astfel că nu trebuie să vă bateți capul cu alegere treptei.

Concluzie

Electrolux EIS6448 este o plită de tip premium și se vede după calitatea materialelor, dar și după tehnologiile de top folosite. Dacă nu vă plac zonele de gătit pentru că nu sunt suficient de mari, atunci aruncați o privire peste modelul Electrolux EIS84486 care are o zonă de gătit ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa