Electrolux EIS84486, plită incorporabilă cu conectare la hotă

Plita incorporabilă Electrolux EIS84486 este una dintre puținele modele cu 4 zone de gătit așezate astfel încât să puteți pune orice vas indiferent de dimensiune, iar lățimea este ajunge să fie de 80 cm. Nu este chiar atât de mare cum vedem la cele cu 5 zone de gătit, dar tot ocupă ceva spațiu pe blat. Pentru aceasta trebuie aleasă o hotă cam la fel de mare, însă e mai important ca ea să aibă aceeași caracteristică Hob2Hood, adică să le conectați și să puteți găti mai ușor. Mia precis, hota își va ajusta parametrii în funcție de plită pentru a obține rezultate excelente.

Din imaginea de jos se poate vedea că are zonele poziționate mult diferit față de altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux EIS84486

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă sunteți o persoană care gătește des și pentru anumite preparate veți folosi vase mai speciale, adică ovale sau mari, atunci cred că această plită va fi de folos. Nu cred că veți găsi plite care să aibă o zonă de gătit atât de mare ca și aceasta (se poate vedea din imaginea postată mai sus).

Evident că nu va impresiona doar cu acele zone, mărimea ei și cu designul, ci cu anumite caracteristici speciale care nu le veți găsi la orice plita. Una dintre ele am menționat-o anterior, dar mai sunt și altele:

  • senzorul de prăjire SenseFry a justa temperatura la nivelul vasului, astfel ca voi să nu trebuiască să vă stresați prea mult cu setarea nivelului potrivit.
  • panoul de control este unul color și este mult diferit de ce am văzut până acum pe altele.
  • funcția Bridge vă permite să folosiți simultan zonele din stânga pentru a putea pune vase mai lungi.
  • fiecare zonă de gătit are propriul timer, astfel că puteți găti mai mult fără griji.

Concluzie

Eu consider că v-am convins cu o astfel de plită, dar cu siguranță nu este singura din această nouă serie și le puteți identifica ușor după design și panou de control. Electrolux EIS84486 este un model diferit și cred că veți aprecia nivelul de putere, iar dacă nu aveți cum să montați o hotă, optați pentru o plită ca Electrolux KCC85450.

Te-ar mai putea interesa