Bosch PXE675DC1E, plită cu PowerBoost

Bosch PXE675DC1E este o plită cu funcție PowerBoost, adică puteți mări puterea ei pentru o perioadă scurtă astfel că gătitul nu va dura atât de mult. Mai precis, veți scurta cu mult durata preparării unei rețete și funcțiile de pe panoul de control vă vor fi și ele de folos. Este un model care are succes pe piață și de aceea sunt și atât de multe recenzii, doar că nu se adresează oricui, din pricina prețului. Evident că o plită mai accesibilă oferă zone de gătit standard și s-ar putea ca funcția Booster să nu fie prezentă, dar acele plite sunt destul de puține.

Acest producător este unul dintre aceia care oferă un plus de dotări, calitate și funcții, de aceea prețurile nu o să scadă sub un anumit prag. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch PXE675DC1E

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vi se pare interesantă și utilă, nu văd de ce nu ați alege-o, plus că vasele ovale sau dreptunghiulare pot fi puse doar pe zone flexibile, cum vedem și în imaginea de sus. Nu are patru zone de gătit , ci numai trei și sunt de ajuns pentru că puteți pune orice vas doar cu condiția să nu fie mai mare decât zona de gătit. Nu vă oprește nimeni să puneți vase rotunde pe zona din stânga, că oricum doar vasul se va încălzi, deci nu va fi un consum foarte mare, ci doar unul conform.

Plitele vitroceramice nu sunt la fel de eficiente și flexibile, de aceea o soluție de top poate fi doar una cu inducție. Dacă aveți de gând să folosiți vase din alte materiale, cum este yenă sau ceramice, pentru a încălzi anumite preparate, atunci plita de sus nu este potrivită pentru voi.

Concluzie

Bosch PXE675DC1E costă mai mult pentru că oferă o putere totală instalată destul de mare, plus unul dintre cele mai avansate panouri de control, 17 trepte de putere, senzor Perfect Fry etc. dacă aceasta nu v-a convins, atunci alegeți modelul de la același brand numit Bosch PXE611FC1E, care are caracteristici similare.

Te-ar mai putea interesa