Zanussi ZGG66414CA

Plita incorporabilă Zanussi ZGG66414CA e una de tip retro adică are un design diferit de cele obișnuite. Se adresează celor care vor o altfel de plită și alături de ea se potrivește doar un cuptor incorporabil de tip retro. Aceste electrocasnice sunt la modă de câțiva ani și întradevăr, costă ceva mai multe decât un aragaz. Pentru ca să aveți o bucătărie perfectă, puteți opta pentru un frigider în același stil, iar dacă aveți și un mobilier pentru bucătărie retro, atunci totul e perfect. Din păcate un astfel de „moft” necesită un buget generos și nu vă puteți lua plita fără un cuptor corespunzător. ZGG66414CA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are patru arzătoare, iar fiecare are o putere diferită: cel mic e de 1kW, cele normale de 2kW iar cel mare de 3kW. Aprinderea lor se face prin apăsare și răsucire. Deci aveți nevoie de o singură mână iar la stingerea flăcării, se oprește automat alimentarea cu gaz (are siguranță sau funcție de deconectare automată). Butoanele sunt poziționate frontal și au o culoare deosebită. Grătarul e împărțit în două și e realizat din oțel și nu fontă. Nu are un cablu prea lung pentru aprinderea electrică, de aceea e bine să aveți o priză prin apropierea locului unde o veți instala (puteți alege și un prelungitor).

Înainte de a o instala, nișa sau secțiune a ce urmează a fi tăiată nu e aceeași cu cea a plitei (în acest caz e vorba de 56 cu 48 cm). La fel se întâmplă și în cazul cuptorului sau altor incorporabile. Plitele cu gaz sunt foarte bune dar la fel de bune sunt și cele electrice cu inducție, dar care costă aproape dublu și costul e puțin mai mare deoarece electricitatea e mai scumpă decât gazul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul oferit e decent astfel că vă puteți permite și un cuptor alături de aceasta, aprinderea electrică e integrată și deci nu e ca la aragazuri, randament ridicat (tipic modelelor pe gaz) și design reușit.

Minusuri: lipsa unui pachet promo cu aceasta (plita+cuptor).

Concluzie

Acest Zanussi ZGG66414CA e un model reușit și care oferă un randament superior celor electrice, iar o alternativă la aceasta poate fi una cu aspect mai elegant (cu sticlă vitroceramică și bineînțeles, cu alimentare pe gaz). Cuptorul e alegerea voastră și nu are importantă pentru care producător optați, important e să aibă un design similar plitei.

Te-ar mai putea interesa