Zanussi ZGG62414XA, plită incorporabilă pe gaz

Dacă ai un buget redus pentru a achiziționa o plită incorporabilă bună atunci eu îți recomand modelul Zanussi ZGG62414XA. Acesta se diferențiază față de altele prin aprinderea electrică integrată în cele 4 butoane, materialul de calitate (inox). Se potrivește de minune cu un cuptor precum Zanussi ZOB35701XK.

Modelul acesta de plită e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e foarte ușor de utilizat datorită funcțiilor integrate.
Iar, dacă vreți să vedeți cât de bine arată atunci din imaginea de alături se poate vedea mai bine.

Plita
Plita

Pe partea de caracteristici acest model e unul care e alimentat de la rețeaua de gaz (sau de la butelie), iar materialul e unul care poate fi curățat fără efort.
La capitolul siguranță acest model se laudă cu Auto off care e o caracteristică de siguranță care oprește alimentarea cu gaz atunci când se stinge flacăra.
După cum ziceam anterior, modelul acesta e unul care beneficiază de alimentare pe gaz, iar dacă vreți să conectați aparatul la butelie atunci și acest lucru e posibil. Însă poate că va fi nevoie să ajustați duzele… dacă flacăra e prea mare.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest aparat sunt designul, garanția îndelungată de 2 ani (extensibilă la 4 ani), calitatea materialelor și că vine de la un brand de încredere. (Brandul e unul italian, iar în 1984 a fost achiziționat de Electrolux. Acesta din urmă fiind un brand suedez care e numărul 2 mondial la producția de electrocasnice).
Butoanele sunt poziționate lateral, iar acesta ar putea fi singurul minus deoarece celora cu mâini scurte poate că le e mai greu să ajungă la ele.

În rest, acest model e unul care nu doar arată bine, ci se și descurcă foarte bine când e vorba de gătit ceva rapid. Cu aprinderea integrată nu mai aveți griji cu referire la brichetă deoarece din câteva mișcări o să aprindeți flacăra.
Modelu de față e prezentat mai bine în clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa