Zanussi ZFU27400WA, congelator 248 litri

Congelatorul Zanussi ZFU27400WA e unul dintre cele mai mari modele de pe piață și cred că puteți observa atât din poza de jos cât și din clipul de la final. Spre deosebire de o ladă, acesta are o formă verticală, deci spațiul ocupat e mic. Caracteristicile sale speciale sunt: Space+, congelare rapidă, avertizare ușă deschisă și clasa energetică A+. Space+ sugerează că e mai spațios la interior decât un model cu dimensiuni exterioare similare. Îmi plac mai mult congelatoarele deoarece oferă multe compartimente, astfel sortarea alimentelor nu va mai deveni o problemă. În partea superioară a aparatului se poate observa că are un panou cu avertizări.

Prețul său e corespunzător, dar e cam ca și cel al unei combine frigorifice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Congelatorul e perfect pentru cei care fac cumpărături rar dar mult. Clasa de eficiență energetică e A+ deci sugerează că are un consum redus de energie. Volumul net al său e de 248 litri care e cel real (nu trebuie să luați în considerare cel brut). Are multe compartimente comparativ cu alte aparate similare – 7. La un așa preț nu puteți să vă așteptați la un sistem de răcire precum No Frost, de aceea dezghețarea sa se face manual.

Capacitatea de congelare la 24 de ore e de 24 de kg (excelentă pentru un astfel volum). Dintre acele compartimente, unul e de tip Big Box (e mai mare decât restul). Pe partea de designa are: finisaj alb, piciorușe frontale reglabile, ușă reversibilă cu deschidere spre dreapta și mâner vertical. La capitolul funcții are: avertizare temperatură ridicată, avertizare ușă deschisă și super-congelare. Nivelul de zgomot e destul de redus pentru un astfel de aparat – 40 dB.

Plusuri: volum foarte bun, consum mic, avertizări utile, ușor de deschis, sortare ușoară a alimentelor, capacitate mare de congelare și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Zanussi ZFU27400WA e o alegere bună chiar dacă nu e la fel de performant precum o ladă. Un alt avantaj oferit de lăzile frigorifice e acela că oferă mai mult spațiu pentru același buget ori sunt mai ieftine pentru același volum (depinde din ce punct de vedere le priviți). Jos e o prezentare a sa și se poate observa mai de aproape designul său și cam cum arată la interior.

Lasă un comentariu