Zanussi ZFT11100WA, congelator mic de 91 litri

Zanussi ZFT11100WA e un congelator compact și accesibil cu eficiență energetică A+. Aceste aparate frigorifice se adresează celor care vor un plus de spațiu pentru alimente congelate deoarece frigiderul ori combina nu oferă destul. Bineînțeles ocupă puțin spațiu iar dimensiunile sale sunt reduse, aspect evident deoarece are 91 litri. Poate fi mutat cu ușurință datorită dimensiunilor și greutății reduse. Consumul de energie e mic dar e mai mare decât cel al unui frigider cu capacitate similară. Dar e normal să fie așa deoarece veți introduce multe alimente iar acelea trebuie congelate la temperaturi scăzute.

Prețul său e corespunzător și când alegeți un aparat pentru acasă și pe perioadă lângă e bine să țineți cont și de brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Acest aparat e perfect pentru congelarea de alimente chiar dacă nu are tehnologie No Frost (reduce formarea de gheață). Clasa de eficiență energetică e A+ și oglindește consumul de energie al acestui congelator. Consumul energetic e de 185 KWh pe an care e acceptabil pentru acest tip de aparat. Ca și volum e mai mare decât congelatorul incorporat al multor combine frigorifice. Deci acest model împreună cu un frigider ar putea fi o alternativă bună, chiar dac costă puțin mai mult.

Capacitatea de congelare e mare dar de folos – 12 kg la 24 ore. Ca și compartimente are doar 3 dar bine realizate. Dezghețarea sa se poate face manual ca la majoritatea. Dintre cele 3 compartimente, un compartiment compartiment e mai mare – Big Box, adică se pot introduce mai multe alimente chiar și de dimensiuni mai mari (la carne poate fi destul de util).

Ca și finisaj are unul alb lucios și nu veți găsi modele colorate precum la combine ori frigidere mai mari. Ca și dotări are: deschidere spre dreapta a ușilor, uși reversibile, mâner vertical, piciorușe reglabile și semnal avertizare temperatură ridicată. Deci e bine să-l puneți unde unde e ferit și de căldură prea mare.

Plusuri: capacitate de congelare mare, fiabilitate, consum modest de energie, ușor de folosit, uși reversibile etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Dacă alegeți Zanussi ZFT11100WA să nu aveți pretenții la dotări premium ca No Frost, control electronic, dozatoare de gheață etc. E alegerea perfectă pentru cei care au un aparat frigorific cu spațiu mic de congelare a alimentelor. Jos e un clip util din punctul meu de vedere deoarece vă puteți face o idee reală despre cât de mare e, cum arată la interior și cât de ușor poate fi folosit.

Te-ar mai putea interesa