Zanussi ZEI6640XBA, plita incorporabilă cu inducție

Plita incorporabilă Zanussi ZEI6640XBA e una cu tehnologie avansată de încălzire – inducție, design modern și panou de control cu butoane touch. Nu are un panou de control uzual ci unul cu multe opțiuni și funcții, dar sunt ușor folosit deoarece sunt pictograme corespunzătoare și totul e la locul potrivit. Dacă aveți un blat negru, aceasta mai că nici nu se observă, doar rama argintie și arzătoarele vor ieși în evidență, deoarece rama e argintie iar cercurile vor evidenția zonele de gătit. O recomand pe aceasta deoarece e la promoție și veți economisi bani chiar dacă nu e la un pachet promo.

O plită electrică clasică cu design asemănător poate costa mai puțin dar nu cu mult, deci nu văd de ce ați alege un alt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea sa e una electrică iar randamentul oferit e similar cu cel de la plitele pe gaz. Are 4 zone de gătit (arzătoare) iar fiecare are o putere diferită. Bineînțeles, sunt arzătoarele clasice: un arzător mic, două arzătoare normale și un arzător mare. Panoul de control e așezat în partea frontală mai la dreapta. Cu funcția Set&Go, totul e mai simplu și mai comod deoarece o puteți seta ce să facă și pentru cât timp (la final se oprește chiar și singură – deconectare automată). Deci puteți să o programați și să faceți altceva între timp fără să o mai supravegheați.

Butoanele sunt senzitive și normal să fie așa, cele de tip push-up sunt prezente mai mult la plitele pe gaz. E dotată cu cronometru și semnal sonor pentru finalizare. Orice control electronic trebuie să fie însoțit de un sistem de protecție pentru copii, adică o opțiune pentru blocare butoanelor.

Plusuri: are un nivel de randament ridicat, ușor de programat, gătit rapid – Booster, aspectul său, ramă de inox și instalare ușoară.
Minusuri: nu prea are.

Zanussi ZEI6640XBA e un aparat fiabil ce nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă. Dacă vă depășește cu mult bugetul puteți alege ratele fixe ori o plită mai ieftină. Aceasta e una din multele plite incorporabile de pe piață și chiar una pe gaz poate fi o alegere bună. Jos am pus un clip care vă poate ajuta să faceți o alegere bună și poate că nu vă puteți face o idee despre ea din poza de sus.

Te-ar mai putea interesa