Zanussi ZBB28441SA, combină incorporabilă cu Low Frost

Combinele frigorifice sunt destul de numeroase, adică veți găsi una indiferent de buget sau preferințe. Modelul Zanussi ZBB28441SA este cel din imagine și față de restul, acesta se adresează celor care vor o bucătărie modernă. Cu alte cuvinte, vorbim de o bucătărie minimalistă cu aparate incorporabile. Aceste tipuri de parate pot fi puțin mai scumpe, dar poate că nu vă interesează acest aspect. Poate că vă doriți un aparat care să aibă un anumit volum și să fie de calitate.

Ținând cont de preț, vedem că oferă specificații foarte bune, dar și calitatea este una superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vorbim de un aparat cu volum net total de 268 litri care este evident din poze, adică vedem numeroase rafturi și suporturi. Interiorul poate fi ajustat sau puteți elimina anumite rafturi dacă vreți să faceți loc pentru un vas mare, de exemplu. Un așa congelator vedem și la alte combine, adică vi se oferă trei sertare generoase în care pot fi puse numeroase alimente. Setarea temperaturii de la interior se face prin intermediul panoului de control mecanic. Poate că ar fi arătat mai bine un panou de control touch cum vedem la alte branduri, dar utilitatea ar fi fost aceeași.

Dacă spațiul vă permite, puteți opta pentru o combină mai mare care are o lățime de circa 60 cm, pentru că cea de sus are o lățime de 54 cm. Astfel, că spațiul de pe rafturi crește și puteți pune mai multe alimente pe ele.

Păreri pro și contra

Impresionează la capitolul consum, având o clasă energetică A+ și se datorează și tehnologiei Low Frost. Nivelul de zgomot este și el foarte redus și va fi apreciat – 36 dB. Aparatele de la acest brand oferă această dotare și pentru cei care nu știu, aceasta reduce gheața din congelator, evident și după denumirea sa. Zanussi ZBB28441SA este recomandarea mea pentru că oferă uși reversibilă, adică este echipat cu balamale reversibile și glisante. Nu orice aparat poate fi incorporat în mobilier, iar dacă vreți să optați pentru un aparat clasic, atunci trebuie să aibă balamale care permit incorporarea (ușile să se deschidă la 90 de grade).

Te-ar mai putea interesa