Haier HDW3620DNPD, combină smart cu wi-fi

Combina Haier HDW3620DNPD este una anului 2023 și se diferențiază de alte modele prin faptul că are capacitate mare și e smart. Vine de la un producător premium care este aliat cu Whirlpool în producția de electrocasnice.

Frigorificul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe lângă faptul că are clasa D de eficiență energetică, acest model vine cu raft de vinuri și multe alte dotări utile.

Haier HDW3620DNPD

Avantaje și dezavantaje

După cum se vede din imaginea de mai sus, acest model are culoare închisă fiind vorba despre culoarea dark inox.
Principalele aspecte pozitive ale acestei model ar fi după cum urmează:
1. Consumul de curent este unul scăzut acesta este și motivul pentru care îi este atribuită clasa D. Discutat despre un consum anual de 211 kWh. Eu zic că nu consumă mult având în vedere că are capacitate mare de 377 l (evident că discutăm despre un volum net).
2. Dacă a înregistrați produsul pe pagina producătorului puteți beneficia de cinci ani garanție. În rest, garanția standard este de doi ani.
3. Diverși parametrii ai aparatului pot fi continuat de la panoul de comandă situat la exterior, dar și de pe aplicația hOn. Acest ultim lucru este datorat faptului că aparatul electrocasnic vine cu conectivitate smart.
4. Dimensiunile bune de 60x66x200 lxaxî cm. Este și motivul pentru care aparatul nu se ocupă mult loc.
5. Sistemul de răcire este unul format din No Frost și Multiflow. Primul lucru presupune că nu trebuie să dezlegați aparatul, iar al doilea că aerul este distribuit uniform prin mai multe căi.

Sunt și unele dezavantaje de care trebuie să țineți. Cel mai important este faptul că are un cost de achiziție ușor mare.

Un alt lucru care nu este neapărat un dezavantaj ci mai degrabă un lucru neutru e faptul că acest aparat are conectivitate Wi Fi. Nu știu cât de mult vă va ajuta că mai degrabă crește prețul aparatului.

Dacă vă doriți un model de la Haier care să fie pe culoarea inox atunci acesta de față ar fi numai bun.

Te-ar mai putea interesa