Candy CHICS 5182XWDN, combină cu dozator apă

Candy CHICS 5182XWDN e un model al anului 2023 care vine cu capacitate de 260 litri și e pe culoare inox. Spre deosebire de alte combine frigorifice, aceasta are dozator de apă poziționat pe ușa compartimentului frigider.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model premium de electrocasnic de la un producător italian. Din poza de alături cred că se vede că nu e prea mare, înălțimea sa fiind de 180 cm. Un alt lucru pe are poate că-l observați e că acest model are mânerele integrate așa încât aspectul exterior să fie unul minim.

Candy CHICS 5182XWDN

Avantaje și dezavantaje

Combina Candy CHICS 5182XWDN e una cu clasa F de eficiență, iar acest lucru înseamnă un consum de 263 kWh pe an.

Ar trebui să punctez principalele avantaje ale acestui frigorific:

  • Are un aspect foarte plăcut deoarece are culoare inox și design minim. Designul minim rezultă și din faptul că nu are mânere vizibile, acestea fiind unele integrate.
  • Consumul de resurse e unul minim. Mă refer la consum de curent, fiind vorba despre consum pe an de 263 kWh pe an. Iar, eficiența energetică e clasa F.
  • Producătorul e unul cu reputație bună deoarece e unul european. Mai în detaliu este vorba despre un producător italian care e deținut de Haier.
  • E un aparat compact, fiind vorba despre un aparat de dimensiuni 56x55x180 lxaxî cm. Iar, greutatea e una de 49 kilograme. E o greutate destul de redusă dacă e să o comparăm cu cea a unei mașini de spălat rufe.
  • Garanția standard e una bună de 2 ani, dar dacă vreți ceva mai mult atunci aș recomanda să înregistrați produsul pentru a beneficia de 5 ani garanție. Înregistrarea se poate realiza prin intermediul site-ului producătorului.

Din păcate, acest model nu are No Frost. Adică dezghețarea se realizează manual. E vorba pe partea de dezghețare a frigiderului și congelatorului.

Te-ar mai putea interesa