Zanussi ZNLN34FW2, combină albă mare și eficientă

Combina frigorifică din imagine Zanussi ZNLN34FW2 are specificații foarte bune, dar și un consum mic de energie. O combină cu volum mare ca cea din imagine ocupă foarte puțin spațiu comparativ cu un frigider cu volum similar. Există o alternativă similară dar cu un design exterior pe inox, astfel puteți asorta combina cu restul aparatelor din bucătărie. Designul aparatului este foarte important, iar aici mă refer și la interior.

Nu are un preț foarte mare ținând cont de ce vi se oferă, plus că este vorba de un brand renumit. Sunt numeroase modele Zanussi, iar voi puteți găsi unul care vi se potrivește dacă cel prezentat nu corespunde din anumite puncte de vedere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul beneficiază de sistem de balamale speciale, pentru ca ușile să fie reversibile. Această dotare a cam devenit standard în ultimii ani pe multe aparate frigorifice, așa că puteți pune aparatul în orice colț al camerei. Se poate lăuda cu o eficiență energetică A+, însă putea fi A++ dacă ar fi avut ceva mai multe tehnologii de răcire. Voi decideți cât de important este consumul aparatului și trebuie raportat la volumul aparatului.

Chiar și așa, doar frigiderul are sistem de dezghețarea automat și congelatorul are un sistem de dezghețare manual, dar care trebuie dezghețat mai rar.

Păreri pro și contra

Oferă un interior bine organizat și în care aveți loc pentru orice aliment, dar și pentru recipiente mari. Iluminarea interioară cu LED oferă un spațiu ceva mai vizibil și rafturi din sticlă securizată au și ele un rol important în acest sens (comparativ cu cele din sârmă de la aparatele vechi). A sosit timpul să renunțați la vechiul aparat care are un consum mare de energie, pentru a alege un model ca cel prezentat. Tehnologia de răcire Low Frost reduce frecvența dezghețării congelatorului, deci este similară cu No Frost.

Zanussi ZNLN34FW2 poate fi întreținut ușor, arată bine din cele mai multe puncte de vedere și nu costă mult. Arată bine alături de mobilierul din bucătărie chiar dacă nu se incorporează. Poate că vă place ideea ă aveți aparate mai vizibile care să iasă în evidență.

Te-ar mai putea interesa