Whirlpool W7X93AOX1, combină clasa D pe inox

Pentru persoanele care vor să își amenajeze o bucătărie modernă recomand Whirlpool W7X93AOX1. Acest frigorific e o combină modernă cu clasa D. Mai exact e vorba despre un model cu capacitate de 367 litri, iar consumul anual e de 203 kWh.

Din perspectiva costului, acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă excepțional dpdv vizual și al dotărilor. Spun doar atât – nu degeaba e Whirlpool numărul 1 la nivel mondial.
Din poza de alături se poate observa că aparatul are mânere integrate, acest lucru fiind un plus pe partea de manevrabilitate și design.

Whirlpool W7X93AOX1

Argumente pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre o combină precum Whirlpool W7X93AOX1, iar principalele ar fi aspectul plăcut, că are tehnologie No Frost, eficiența energetică și tehnologia Al Șaselea Simț.

No Frost e o tehnologie care presupune că dezghețarea frigiderului și congelatorului se realizează automat. În felul acesta scăpăm de grija acestor operațiuni.
Al Șaselea Simț e un lucru prezent la toate aparatele Whirlpool. În cazul acestui model presupune că e monitorizată temperatura așa încât aceasta să fie menținută constant.
Un alt lucru interesant e că are compresor Zen Inverter. Aceste sunt compresoare caracteristice Whirlpool care se remarcă prin funcționare silențioasă și economică.

Din păcate, precum e cunoscut în cazul altor modele de la Whirlpool, nici acesta nu are facilități smart. Adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva similar.

Ca o concluzie, trebuie să scriu despre acest model că este vorba despre unul premium de la un producător de top. Cred că multă lume o să aleagă această combină datorită faptului că e de la Whirpool. În opinia mea, nu dai niciodată greș alegând acest producător.

Te-ar mai putea interesa