Whirlpool WTLS 65912, mașină de spălat 6th Sense Colours

Whirlpool WTLS 65912 e o mașină care face parte din seria Zen care aduce o tehnologie foarte bună. E un model cu lățime ceva mai mică dar pot spune că poate fi o alternativă la un model slim (cu încărcare frontală). Aceasta ocupă cam la fel de mult spațiu ca și una slim, doar că acesta încape în zone ceva mai înguste (cea slim e bună că nu stă în cale într-o cameră îngustă – adâncime ceva mai mică). Oricum indiferent de alegerea făcută, cele cu 6th Sense sunt foarte bune din cele mai multe puncte de vedere iar acest brand e cunoscut pentru produsele sale fiabile și eficiente. Îmi place cum arată și cum se descurcă în cele mai multe situații (indiferent de programul ales).

Prețul său e acceptabil dar mașina nu se adresează oricui și puteți alege și un cadou (e o promoție limitată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Încărcare sa se face vertical și nu frontal, dar e bine să nu depășiți capacitatea de 6.5 kg. Pe panoul său de control e prezent un ecran LCD și butoane cu care puteți alege diverse. Centrifugarea sa e de 1200 RPM deci rufele vor fi stoarse destul de bine și deci nu mai e nevoie de un uscător. Există mașini și cu 1400RPM care pot fi alternative la aceasta și care au dimensiuni mai generoase.

Cala de eficiență energetică e A++ la acest model. Are programe speciale oferite de 6th Sense Colours care se adresează țesăturilor mai colorate. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem siguranța împotriva copiilor (blocare butoane), funcție reset etc. Funcția de blocare butoane nu era necesare deoarece panoul e greu de accesat (fiind sus și în mai spate).

Alte caracteristici sunt: Eco Ball, Soft Opening, Aqua Stop și sistem de distribuție uniformă a încărcăturii.

Plusuri: tehnologia 6th Sense Colours, arată bine, e fiabilă, performantă și compactă.
Minusuri: nu are o centrifugare prea mare.

Whirlpool WTLS 65912 e un aparat electrocasnic mare care vă poate ajuta în bucătărie sau oriunde doriți să-l puneți. Totuși, există mașini și mai performante care pot fi alegeri bune. Jos e un clip interesant cu o mașină identică și puteți vedea mai bine cum arată.

Te-ar mai putea interesa