Whirlpool WSC5541A+S, side by side

Acest side by side Whirlpool WSC5541A+S e unul dintre multe aparate frigorifice care oferă un spațiu de depozitare mare dar și dotări premium (dozatoare, control electronic și ). În poza de jos dar și în clip se observă cât de mare e volumul și care ar fi numărul de rafturi și suporturi disponibile. Având în vedere că e aproape cât două combine frigorifice, consumul de 1 kWh la 24 de ore e foarte bun. Deci trebuie să aveți un spațiu mare în bucătărie pentru acesta și se adresează celor care vor aparate performante și care vor să fie în pas cu moda. Având în vedere că prețul e piperat, probabil că nu vi-l permiteți cu banii jos, de aceea ratele fixe ar putea constitui o alegere înțeleaptă. WSC5541A+S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool WSC5541A S 1
Așa arată închis
Whirlpool WSC5541A S 2 1
Deschis

Specificații tehnice

Cei 515 litri reprezintă capacitatea sa netă și e împărțită astfel: 335 litri la frigider și 180 de litri la congelator. Deci e cât două combine dar ocupă mai puțin spațiu și consumă puțină energie comparativ cu acele două. No Frost e un sistem de răcire nou care se găsește pe multe aparate frigorifice performante. Clasa energetică A+ oferă un consum anual mic de energie – 457 kWh. În partea stângă e dotat cu un ecran LCD+control electronic, dozatoare pentru apă și gheață. Cu siguranță aceste dotări vor fi de utilitate și vor da un plus de eleganță.

Pe partea de funcții și siguranță oferă: posibilitatea reglării temperaturii, avertizare sonoră pentru ușă deschisă/temperatură ridicată, super-congelare etc. Mai sunt și alte funcții care probabil le cunoașteți. Multe dintre aceste caracteristici speciale caracterizează un astfel de aparat. Prețul unui astfel de model numit Whirlpool WSC5541A e justificat și nu foarte mare având în vedere că există variante mai scumpe.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de compact, are un consum decent pentru cât spațiu oferă, dotări sale sunt foarte bune și are un design modern.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Whirlpool WSC5541A+S e un aparat frigorific de dimensiuni mari dar care rezultă și într-un volum mare. Acesta se adresează celor care fac rar cumpărături și și-ar dori ceva mai special. Chiar și nivelul de zgomot e acceptabil pentru el, iar pentru a se potrivi perfect în bucătărie, aveți nevoie și de alte electrocasnice incorporabile asemănătoare. Un model similar poate fi văzut în prezentarea postată mai jos:

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu