Whirlpool W84BE72X, păreri combină de 558 litri

Whirlpool W84BE72X este o combină frigo de 558 litri care vine ca o alternativă la modelul Bosch KGN56XIDR. Spre deosebire de alte modele acesta e unul cu o eficiență energetică bună și un sistem de răcire avansat.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și care se prezintă bine vizual. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox.

Motive pro și contra

Aparatul Whirlpool W84BE72X nu doar că are un sistem de răcire avansat, dar are și o mulțime de avantaje care te-ar face să-l cumperi. Acestea le voi enumera în rândurile care urmează, dar nu înainte de a scrie câte ceva despre sistemul de răcire.
Despre sistemul de răcire trebuie să scriu că e compus din 6th Sense, Multiflow și Dual No Frost. Primul lucru presupune că aparatul reglează automat temperatura. Al doilea presupune că aerul e distribuit pe mai multe căi, iar al treilea că răcirea nu produce gheață.
1. Interiorul arată la fel de bine precum exteriorul deoarece aparatul este echipat cu rafturi din sticlă.
2. Panoul de comandă este poziționat la exterior. De la acesta se poate opera modul vacanță.
3. Are clasa E de eficiență energetică cu un consum de curent de 326 kWh pe an.
4. Capacitatea e una foarte mare, iar din această cauză o să puteți păstra la rece o cantitate mare de alimente.

Din păcate nu are facilități smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul. Acest lucru, adică acest neajuns este unul caracteristic electrocasnicelor de la Whirlpool.

De final trebuie să scriu despre acest model că e unul avansat tehnologic și util celora care vor să păstreze la rece o cantitate mare de alimente. Chiar dacă are capacitate XXL, acest model vine cu o eficiență energetică deosebită, lucru sesizabil de pe urma etichetei energetice.

Te-ar mai putea interesa