Bosch KGN56XIDR, păreri combină clasa D

Bosch KGN56XIDR este o combină modernă echipată cu No Frost și designul Perfect Fit. Este un aparat care-l putem considera ca fiind XXL deoarece capacitatea sa e una de 508 litri. În felul acesta putem spune că e unul în care va încăpea orice.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare inox care vine cu tratament anti-amprentă. Datorită acestui ultim lucru nu se vor vedea amprentele pe aparat.
Din poza de alături se poate observa că mânerele sunt unele aplicate și că pe ușa frigiderului este disponibil un ecran.

Bosch KGN56XIDR

Motive pro și contra

Nu e niciun secret că electrocasnicele celor de la Bosch sunt printre cele mai cumpărate de români, unul dintre motive fiind că sunt de producție germană, iar altele ar fi calitatea produselor și dotările de generație nouă. Dar, să revenim asupra modelului de față, iar în rândurile de mai jos am să evidențiez principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre așa ceva.
Eficiența energetică e una deosebită deoarece e vorba despre clasa D cu un consum de 210 kWh pe an. Acest lucru e scris pe eticheta energetică alături de nivelul de zgomot de 39 decibeli.
Întreținerea e fără bătăi de cap întrucât nu e necesar să dezghețați aparatul. Asta deoarece are No Frost.

Din păcate nu e un model smart, adică nu poate fi controlat și verificat de pe un telefon mobil deoarece nu are Home Connect.
Dimensiunile sunt ușor mari, fiind vorba despre 70x80x193 lxaxî cm. Iar, greutatea e de 93 kg.

Per ansamblu, acest model Bosch KGN56XIDR e unul perfect pentru acele persoane interesate de ceva de calitate de la un producător de top. Iar, dacă vă interesează o alternativă mai ieftină atunci recomand modelul KGN56XLEB care costă mai puțin deoarece are o eficiență energetică inferioară (clasa E).

Te-ar mai putea interesa