Whirlpool W5 911E W 1, electrocasnic 6th Sense cu clasa A+

Whirlpool W5 911E W 1 este o combină frigo cu un volum net de 372 litri şi eficienţă energetică A+. Are ceva similar No Frost numit Less Frost, având rol de a produce mai puţină gheaţă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la producătorul numărul 1 la nivel mondial.
Probabil că se poate vedea din imaginea de alături că are mânere integrate şi caracteristica de uşi reversibile.

Păreri pro şi contra

Pentru ca alimentele să rămână mai mult timp ca proaspete acest aparat are 6th Sense Control. Această tehnologie e una care menţine temperatura constantă.
Nivelul de zgomot e unul normal de 39 decibeli, iar din această cauză nu o să fiţi deranjaţi atunci când doriţi să vă odihniţi.
Dimensiunile sale sunt unele 201x66x60 îxaxl cm, iar din această cauză are un volum net mare de 372 litri.
Compartimentul frigider are cutie pentru fructe şi legume numit Fresh Box.
Culoarea aparatului e una albă, iar dacă vreţi ceva mai închis la culoare există această variantă.
Pe an are un consum energetic de 306 kWh, motiv pentru care are clasa A+ de eficienţă energetică.
Întrucât în multe localităţi se întrerupe curentul al prima adiere de vânt o să vă fie de ajutor caracteristica de autonomie care e de 24 de ore. Acest lucru presupune că alimentele nu se vor strica pe perioada în care e întrerupt curentul.
Pentru un plus de design acest aparat e unu care are rafturi din sticlă, fiind vorba de 5 în frigidere şi 4 la uşa frigiderului.
Partea de congelator are 3 compartimente capabile în a îngheţa 5kg la 24 de ore. Iar, capacitatea sa e de 111 litri.

Per ansamblu acest aparat e unul adresat persoanelor care vor o combină încăpătoare şi economică. Nu are prea multe tehnologii, acest lucru fiind bine aşa deoarece face utilizarea sa simplă.
Despre brandul Whirlpool trebuie ştiut că e pe locul unu la producţia de electrocasnice deoarece au o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa