Whirlpool W9 921D OX, combină mare și silențioasă

Combină frigorifică Whirlpool W9 921D OX face parte din noua generație și se văd îmbunătățiri semnificative la design și organizarea e diferită la interior. Depinde și cu ce modele îl comparați, iar capacitatea generoasă se vede în imaginea de jos. Pe ușa frigiderului se află panoul digital care nu poate fi accesat de copii și veți găsi diverse opțiuni utile. Panoul de control clasic e mult inferior pentru că oferă doar posibilitatea setării temperaturii.

Sertarele din frigider sunt ideale pentru fructe și legume, dar și pentru alimente speciale care trebuie ținute la 0 grade (carne, pește). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul de 251 litri pare să fie suficient și se vede că oferă trei rafturi, multe suporturi și compartimente. E loc și pentru câteva sticle de apă sau suc în el, însă nu de mari dimensiuni. Are eficiență energetică ridicată, motiv pentru care a fost acordată o clasă A++. Toate alimentele pot fi luate cu ușurință din el și există un loc dedicat pentru fiecare tip de aliment, după cum am și menționat. Alimentele sunt vizibile pentru că se folosește doar tehnologie de iluminare LED și rafturile/compartimentele sunt transparente.

Controlul digital vine cu funcții suplimentare: răcire rapidă, avertizare audio ușă deschisă, temperatură ridicată și vizionare temperatură.

Păreri pro și contra

Răcirea alimentelor se face prin intermediul unei tehnologii noi numite Dual No Frost, iar acestea sunt conservate perfect – până la 15 zile. Compartimentul pentru legume are un suport interesant numit Fresh Pad. Sistemul de răcire al frigiderului e separat de cel al congelatorului, de aceea are tehnologie numită Dual No Frost. Congelatorul e performant că poate congela mult, iar sertarele chiar sunt încăpătoare și în partea de sus e un suport pentru înghețată sau alte alimente bine ambalate.

Whirlpool W9 921D OX are o înălțime de numai 2 metrii pentru un volum atât de generos, iar lățimea rămâne nemodificată. Culoarea atrage atenția însă mânerul iasă ceva mai bine în evidență datorită liniei cromate. E normal să aibă un tratament anti-amprentă astfel suprafața aparatului va rămâne curată mai tot timpul, adică nu se formează urme pe el.

Te-ar mai putea interesa