Whirlpool Premium AMD 354 Inverter Plus, AC Al 6-lea Simț

Un nou model de AC cu Inverter Plus e acest Whirlpool Premium AMD 354 Inverter. Vine și cu tehnologia Al 6-lea Simț care presupune că aparatul are senzori care monitorizează permanent ambientul, iar acesta face așa încât condițiile să fie optime prin combinarea funcțiilor de răcire, încălzire dezumidificare și ventilare.

Whirlpool AMD 354 e un aparat care are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat extraordinar de bun. Nici nu vei avea prea mult stres cu el deoarece se curăță singur, mai exact are funcție de autocurățare care intră în funcțiune atunci când aparatul se oprește.
Din poza de alături se poate vedea că e vorba despre un model premium numai după cum arată.

Unitate interioară
Unitate interioară

Spre deosebire de alte modele acesta are o capacitate de răcire de 9000 btu, aceasta fiind valabilă și pentru încălzire. Cel mai bine se descurcă la răcire deoarece are clasa A+, iar la încălzire are A.
Zgomotul produs de acest model nu e prea mare – de circa 53 decibeli, dar depinde și de ce treaptă de viteză ați selectat. Cu cât e mai mare treapta cu atât zgomotul o să fie mai mare.
E un model Inverter, ceea ce presupune că respectă cerințele Comunității Europene. Mai mult, consumul de curent e foarte mic în comparație cu modele non inverter.

Sunt multe lucruri deosebite la acest model, printre acestea numărându-se faptul că are o unitate interioară cu o greutate de 9 kilograme, eficiența și silențiozitatea. Foarte bine e și faptul că e disponibilă garanția plus, adică se poate extinde garanția cu unul până la doi ani. Și brandul are un cuvânt important de spus atunci când trebuie să alegi un AC, iar în acest caz vorbim de numărul 1 la nivel mondial în producția de electrocasnice.
Există și un lucru care nu-mi palce, adică că suportă o temperatură ambientală de exterior de minim -10 grade.

Acest Whirlpool se adresează celora care vor un aparat simplu la aspect, dar foarte complex în dotări. Telecomanda sa e una foarte bună și ușor de folosit, deci se poate spune că persoanele vârstnice nu vor întâmpina dificultăți în utilizarea acestui aer condiționat.

Te-ar mai putea interesa