Whirlpool FSCR 10415, model clasa A+++ cu 6th Sense

Whirlpool FSCR 10415 este o maşină de spălat rufe premium dotată cu 6th Sense şi clasa A+++ de eficienţă energetică. Un astfel de model se adresează persoanelor interesate de un aparat cu o capacitate mare de încărcare aşa încât să fie utilă unei familii mari ori unui restaurant.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual şi al caracteristicilor. Nu ştiu dacă se vede din imagine, dar aparatul e dotat cu un panou de comandă touch screen. E unul minimalist care permite operare simplă a maşinii.

Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FSCR 10415 e unul care are cea mai bună eficienţă energetică, adică clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 95 kWh.
Dimensiunile acestui aparat sunt unele normale, adică vorbim despre 64x59x85 AxLxÎ în cm. Nici greutatea aparatului nu e una prea mare întrucât vorbim despre 84 kilograme. Această greutate e posibilă deoarece balansul este unul electronic.
Centrifugarea aparatului se realizează la 1400 rotaţii, fiind o viteză maximă.
Numărul de programe al aparatului e de 10, iar printre acestea este şi programul rapid de 30 minute.
Fiabilitatea acestui model e una foarte bună întrucât vorbim despre o garanţie de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult. Despre brandul producător trebuie spus că este numărul 1 la nivel mondial. Ar mai trebui să spun că e dotat cu motor Inverter Direct Drive care mult mai rezistent şi economic decât motoarele normale. Astfel de motoare sunt garantate la 5-10 ani.

Acest aparat ar fi recomandarea mea deoarece nu doar că arată bine, dar e capabil să spele eficient o cantitate mare de rufe.
Nu am menţionat nimic despre Fuzzy Logic şi din această cauză trebuie să menţionez faptul că acest aparat are aşa ceva purtând numele de 6th Sense. Prin intermediul acestei tehnologii se fac economii foarte mari de curent, apă şi detergent deoarece se foloseşte doar cât e nevoie (în funcţie de încărcătură).

Te-ar mai putea interesa