Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU, mașină clasa A++ cu 6 kilograme

O mașină de spălat a anului 2017 e acest model Whirlpool FreshCare+ FWL61452W EU care vine cu o eficiență energetică deosebită (clasa A++) și o capacitate de 6 kilograme. E un model premium având o viteză de centrifugare de 1400 rotații, lucru care ajută la o mai bună spălare, stoarcere și uscare.
Sense Colours presupune că aparatul are diferite funcții care protejează culorile. De exemplu, acest aparat vine cu un program numit Colours 15 care spală la o temperatură scăzută așa încât culorile să rămână ca noi mai mult timp.

Mașina FWL61452W EU vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu multe facilități utile.


Caracteristici

Modelul de față e unul care să încarcă frontal și care suportă o capacitate de 6 kilograme. (Eu zic că este o capacitate suficientă pentru o familie cu 4-5 persoane.)
Are numeroase programe printre care aș menționa pe cel rapid de 30 minute, dar și pe altele (pentru orice tip de țesătură).
Are 6th Sense care-i o tehnologie care te ajută să economisești resurse, dar și să speli mai bine.
Nivelul de zgomot nu e unul prea mare deoarece vorbim despre 63 decibeli la spălare și 79 la centrifugare.

Păreri pro și contra

Are un consum energetic scăzut (clasa A++), vine de la un brand de top (numărul 1 la nivel mondial), fiabilitatea e una crescută, are multe programe, are Al Șaselea Simț și nu costă mult.
Singurul dezavantaj ar fi că nu are o capacitate mai mare de încărcare. Cum ziceam mai sus, dacă aveți nevoie de aparat pentru a spăla după 3-5 persoane atunci e mai mult decât suficient.

Concluzie

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un produs premium care să poată spăla eficient o cantitate mare de rufe îți recomand modelul de față.
Despre brandul producător cred că știți că e unul de top, mai exact numărul 1 la nivel mondial. E un producător american care vinde produsele sale la nivel global.
Poate că te întrebi cu ce e mai special față de modele ale anului 2016, iar răspunsul ar fi că prin Fresh Care, Soft Move și Colours 15.

Te-ar mai putea interesa